- Член од
- 23 февруари 2011
- Мислења
- 1.320
- Поени од реакции
- 1.277
Тешко Лампард редовно да игра.А и Тери мора да се врати во форма.
Микел/Eсиен ќе го менуваат Лампс
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко Лампард редовно да игра.А и Тери мора да се врати во форма.
Микел/Eсиен ќе го менуваат Лампс
Микел и Есиен играат со Лампард, а не место Лампард![]()
Зошто Микел и Мозес да се продадат ? Ај за Микел добро,ако дојде Густаво може,но Мозес јас за ништо не би го дал. Такви како него ни требаат,волој.Доста ни се пилиштари како Оскар,Шурле,ван Гинкел,Де Брујн.Ако навистина Мата биде префрлен десно, значи Мурињо сепак ќе се врати на старата 4-3-3.
Ок потег според мене бидејќи со таа формација играме некако најубаво, одбраната е повеќе заштитена, плус играчите од средината ќе покриваат помалце и ќе имаат повеќе слобода да одат напред.
Со таа формација Мозес испаѓа вишок, а нели Мартинез едно време беше загреан да го земе со себе во Евертон така да за 12м еве шанса.
Тие пари можеме да ги искористме за купување на дм.
Бидејќи освен Микел и Есиен немаме друг дм, мислев дека Рамиес може да ја покрива таа позиција, но нема потреба бидејќи со својата брзина често знае да се уфрли напред и да постигне гол.
Последно нешто што се шпекулира е за Густаво, добар копач според мене, одлично се позиционира и многу трча т.с покрива.
Ќе бидиме како ќе се покаже кај Гвардиола, но бидејќи го земаа Тиаго за повлечен плеј, а Гвардиола е голем фан на неговата игра најверојатно ќе има најголема минутажа заедно со Швајни (дм). За ротирање ќе им биде Мартинез.
Така да мое мислење е дека за едно 20-милки има шанса да се доведе.
Или пак да се проба со Де Роси т.с да се испрати нова понуда.
Есиен сега за сега игра добро, но неверувам дека ќе може цела сезона да ја игра но врвно ниво, а во Микел ич немам доверба.
Продавање на Микел и Мозес ќе се обезбеди буџет од 20, 25 м, а тоа би требало да биде доволно да се земе некој добар дм.
Марко ако е пишпиљ значи јас друг Ван Гинкел знам. 1.86 17 години физикус одличен тоа го кажа и Мурињо на пресот за него. Исто и Шурле доста е е силен.Зошто Микел и Мозес да се продадат ? Ај за Микел добро,ако дојде Густаво може,но Мозес јас за ништо не би го дал. Такви како него ни требаат,волој.Доста ни се пилиштари како Оскар,Шурле,ван Гинкел,Де Брујн.
Се надевам дека оваа сезона,Мур ќе му даде повеќе шанса на Мозес да се докажи и да се бори за место во тимот.
Па Мозес не е дмф или цмф за да ни треба вол на таа позиција. Ни треба агилност на крилата и брзина. Не дека ми смета Мозес и јас не сакам да го продадат туку Ван Гинкел не е пишпиљ ќе се увериш и во иднина пошто има само 17 години и рано е да збориме сега.Знам,во ред тоа но сепак Мозес е вол во вистинска смисла на зборот.
И Торес е висок,ама ај спореди го со Ба.
Ќути не зборај со црнечка сила никој не можи.
20 има.Ван Гинкел не е пишпиљ ќе се увериш и во иднина пошто има само 17 години и рано е да збориме сега.
Зошто Микел и Мозес да се продадат ? Ај за Микел добро,ако дојде Густаво може,но Мозес јас за ништо не би го дал. Такви како него ни требаат,волој.Доста ни се пилиштари како Оскар,Шурле,ван Гинкел,Де Брујн.
Се надевам дека оваа сезона,Мур ќе му даде повеќе шанса на Мозес да се докажи и да се бори за место во тимот.