Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
^ Да, го заборавив Рамирес. Стварно добро изигра денес.

Честитки :D Да не се одложеше против Манчестер утакмицата, црната серија ќе ја прекиневте многу порано... :)

Конечно победа!!!!!!!!!!!:je::je:
Искрено се радувам ко да сме освоиле трофеј, оваа победа е многу важна за психички да го крени тимот.

Според мене Тери и Есиен најдобри, а исто така и Ешли....
Посебно за Тери немам зборови двете интервенции со глава беа :vozbud:

Честитки и од мене битна победа за вас пред се за подигање на моралот. Во првото полувреме ептен слабо изигравте ама во второто бевте сосем во ред

http://www.adifferentleague.co.uk/p...dink-rules-out-return-pastore-links-grow.html

Иначе ако купуваме дефанзивец и да сум ја као Анчелоти,одма би го зел копитоно од Болтон Кехил.Со Тери и Бане ќе бидат супер тројка.

Ја би за Michael Dawson од Tottenham.
Ако сакате да го гледате новиот Terry во Челзи.

Како бе не постои !!!! :helou:

Настрана тоа што сме Тапа у Енглеско..... играчиве (со поедини исклучоци) се влечкаат безволно на теренот, незаинтересирани, без идејни, неспретни.... Дебелиот не знае на која планета е - како првпат да е тренер !! Капак на тоа логичките потези на Абрамович во врска со скратување на трошоците кои кога тогаш мораше да се случат сакале ние или не, ВИЛКИНС и :toe:

ама....
ЛШ е друга прича... можеби неволноста на играчки (и тренерски план) се должи на презаситеност од се она што досегашниот играчки кадар успеа да го освои низ годините наназат... ТИТУЛАТА во ЕВРОПСКИ РАМКИ сеуште е` и ЌЕ ни биде/остане Трн во око!!! -
ДА ! Точно е дека сме неивентивни во играта, имаме престарени играчи, слаба клупа, преплатени и мрзоволни чекачи и пимплачи, невоиграни младичи кои неможе да сносат одговорнот, немаме човек кој може да одлуче натпревар - меѓутоа со доволно силна желба и пред се морал до небо кој по default ни се наметнува и би требало да го имаме може да се освои ЕДИНСТВЕНОТО НЕШТО ШТО НИ НЕДОСТИГА како титула.... здравје, понатаму и Светско Клупско Првенство :icon_mrgr
Годинава, е можеби последната шанса да се случи тоа !!!
Жално но вистинито...
Значи, рековме - се гледаме на Вембли
:smir:

Позз момци и цурици - среќна ви нова 2011 да се надеваме за нас бериќетна , и со среќа вечер против Болтон

Абе добро јас не го кажав тоа во буквална смисла дека баш никој нема да типува на Челси, нормало е дека некој си верува дека Челси има капацитет за титула во ЛШ, али јас во овој момент не би стаил пари на Челси! И јас уште пред 2 месеца коа ја напишав последнава колумна на болгот, моралот го наведов како еден од клучните фактори за освојување на ЛШ али на сите ни е јасно дека во фудбалот повеќе не се освојуваат титули само на морал, тоа најубаво го видовме на Светското првенство во Јужна Африка, коа Аргентина имаше еден духовен водач во ликот на Марадона, но истиот тој нивни водач не направи правилна селекција на играчи и немаше добра тактичка поставеност на тимот ( во некој натпревари ми заликуваа буквално ко да се собрани од улица). Значи не верувајте толку многу на картата морал, точно е дека моралот е навистина многу битен и јас ги политувам тренерите кој знаат психички да го спремат својот фудбалер, но ко шо реков, џабе ти е ако играчите се мотивирани коа на пример тие играчи се помалку квалитетни од противникот ( а ние имаме неколку такви недоквакани како: Калу, ФЕРЕИРА, и др.) и ако на пр. имате лоша тактичка поставеност (Карло годинава го отупе со играње на 4-3-3 формација, а веројатно сте приметиле дека не можеме асален напад да сврземе зошто више не читаат ко селски буквар)! Запомнете цело е кога има се!

--- надополнето ---

Не ја гледав утакмицава ама глеам го разбив малерот со ова шо го пишав Болтон 2 :) Од сеа секое коло ќе играм против Челси, така фаќа магијата и они тепаат :)
Дајте појше инфо за мечов.

--- надополнето ---

Иначе ако има некој на телекабел и таму ставија Спорт Клуб и може да гледате.
Баш ве гледав и имате посед ама не шутирате не правите шанси,ептен канта игра ама сепак мислам дека ќе ги тепате

Уште идиотиве од Кабелтел останаа без СпортКлуб а? :@

Честитки :D Да не се одложеше против Манчестер утакмицата, црната серија ќе ја прекиневте многу порано... :)

ахахахаха не ме смеј брат...добро барем нема да примамо 5 комада како вас од барса....GIVE ME 5 MAN...

Честито победа нека се множат..Уште оваа да не ја тепавме и незнам кај ќе ни беше крајот..А за сите серковци од Манчестер гледајте си своја работа не се замарајте со Челзи..

Не сакам ни да помислам дека овој може да ни биде тренер, од увек сум викал дека врска нема, само нешо експериментира без причина!
Нека иде таму у Шпанија нека си се врати и нека води некое просечно тимче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom