Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам колку пратите ама наредно лето уште едно крило од Спротинг ќе се приклучи. Куенда. Даде гол сега во Лш. Го извади од патики тој што го чуваше. Гледам доста го фалат.

Со Баерн што знам. Имаше судиски грешки ама Баерн заслужија да тепаат. Олисие душата му ја испи на Куркуљера иако имаше неколку неспортски потези. Ние многу недифинирано, не знаеа што бараат на Алианц.

Друже прими го голот, кој ти курац....
Автоматски споено мислење:

Некогаш е добар, ама какви нискоинтелигентни потези има ко овој...

5 minuti pritisok nemozea da izdrzat.
Ne biva ozbilna ekipa od ovie..

Тосин наместо Нето не можам да го разберам.. 3-4-1-1?
Da, ke se igra na kontri..
Rak utakmica ke sledi..

И што беше поразлично примен гол во 5та и 15та минута...црвен картон не мораше секако ..не знам дали не им обрнуваат внимание на ова на тренинзи.

Освен ако е повреда, што е со заменава со Сантош...Палмер надвор, се надевам е превентивно и така утакмицата е у курац отидена...

А ако е нешто тактички, уште помалку јасно е.

Пенал?!

Варот се расипа на Олд Трафорд, а ова вториов гол класичен малтене автогол.

Последно уредено:
Мареска, Мареска. Мада го разбирам типот, за него утакмицава е изгубена и ги извади сите за да ги штеди за вторник пошто очигледно не гледа назад во мечов. Ама ова е лузерски пристап.
Сепак мечот не иде на негова душа, ако како фудбалер неможеш да издрзиш 5 минути под притисок да играш, не си за ова ниво на фудбал. А тука пред све, мислам на Санчез. По не знам кој пат не остава на цедило и губиме утакмици ради него, едноставно ова треба да му биде последен меч, последни минути одиграни за Челзи. Ако после овој црвен картон, пак му дадеш стартна позиција, без разлика дали е бољи од Јоргенсен или не, едноставно си го потпишуваш отказот. Ваква глуперда од играч не треба да припари на ова ниво.
Истото важи и за Чалоба, ме боли курот дали е дете на Челзи, играл пожртвувано или не знам што, требаше да го остават во Кристал Палас, тотална утка од играч, нула интелигенција за позиционирање во одбрана. Ужас, ужас.
Мечов пак ќе речам нема да го ставам на душа на Мареска.
Ама деновиве што ќе следат и утакмициве што ќе следат за мене ќе бидат клучни за Мареска, мислам дека е очигледно што треба да се смени во тимот.
Следно лето здравје, мора носење еден или двајца во одбрана и нов голман, нема друго.

Палмер со причина лут и разочаран, Педро исто. Срцето ми се крши за Естевао зошто ќе беше проблем по таа страна ама дебилот Санчез успеа во 5та минута од мечот да усере све.
Уште неможам да сфатам како можеш таков старт да направиш а професионален играч си, во 5та минута од мечот, па боље пробај да одбраниш или нека даде гол, еден гол е матер му ебам. Како може да си толку глуп све ти ебам најмило, да ти се мочам у таа педофилска брадица што си исцртал, утре би те згазил со кола да те видам на пешачки.
Одамна не сум бил напиден од играч вака и одамна не сум станал утакмица, не се ни сеќам кога последен пат сум станал и не сум сакал да гледам друго полувреме ама денес така ќе биде.

Касемиро црвен картон, ете шанса за Мареска да направи уште една дефанзивна замена.

Санчез е морон, јасно ни е тоа веќе 3та сезона по ред, утакмицава е вина на Мареска, што кур беа замениве?

За Линколн ли ќе ги чува?

Санчез колку глуп фудбалер тоа е чудо едно, како да беше 94-та минута од натпреварот а не 4-та. :tapp:

Измените катастрофа, Палмер ако е повреда тогаш оправдано, ама Нето за Тосин...
Сфаќам до некаде дека сме со играч помалку, ама па нема потреба од уште еден стопер и тоа на сметката на Нето, кој доста се залага и во дефанзива плус е доста брз и е перфектен да трчи контри. Вака го оставија само Жоао Педро во напад и што му даде Господ тоа е.

Среќа и Каземиро се изглупира, па ќе има добра шанса да се докаже Гарначо, и онака нема што да се изгуби.

Ептен загрижува ова. Ако не се реши брзо проблемот, може цела сезона да му ја уништи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom