Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Е мој Хадсон-Одои. Во вакви натпревари стануваш играч.

Четири години ебени со тимот, три различни тренери и напаѓачот нема научено да упати опасен удар кон гол, не дај Боже да постигне погодок.

Два подароци му дадоа Јунајтед, два. Првиот во трета минута кога практично можеш да го решиш дуелот, да им ја срушиш целата бункерска концепција. Џабе.

Алонсо не сакам да го коментирам, куртон бавен. Ќе се скрши додека прими топка.

И да. Подобро без Лукаку, а? Вернер и Одои надвор, Лукаку и Маунт внатре и тоа е тоа.

Во последниве години не паметам да сме одиграле добро дерби на домашен терен. Со Јунајтед во лига на домашен терен не паметам кога последно сме победиле.

Керик денес дојде во Лондон, не да не загуби, туку да не загуби со голема разлика. Дојде до бод благодарение на индивидуални грешки. Подароците кои Јунајтед ни ги даде не ги искористивме. Подарокот тие експресно го претворија во гол.

Сум забележал и претходно, по секоја цена се обидуваа да смират, одиграат нога до нога. Епа не може, не може секогаш. Ќе ја рогнеш у три лепе ако си последен и ќе свиркаш. Да Жоргињо, да Менди, да Чалоба. За вас тоа важи.

Дваесет и четири-пет удари повторно, повторно 1:1. Да не згрешеше Ван-Бисака, немаше гол да видиме до задутре. Да ти се намочам во лабилниот и импотентен напад. Денес со Вернер на чело.

Не знам, да победевме со Барнли, оваа и покрај сите околности немаше да биде толку трагична. Вака не ми се зборува.
Морам и Тухел да го искритикувам денес. Одои-Зијеш-Вернер играа до 77-ма минута, еј. Од што поточно беше задолен и ги остави цел меч, не разбирам.

Жоргињо ја посра, во ред, но морам да упатам благ збор поради едно нешто. Промаши пенали со Швајцарија, му подари гол на Санчо и пак не се двоумеше да шутне пенал за изедначување во еден интензивен дуел. Јака глава.

Ужасен натпревар. И баш ова го очекував, сигурен бев дека нема да тепаат денес. Што ли мислеше Тухел и што чекаше со измените...
Исто како пораз е ова.

Ќе остареме чекајќи Одои да порасне.
Благе везе денеска цел натпревар. Еден Рудигер со тие безвезе шутовите од 30 метри беше поопасен од Вернер и Одои.

Ќе остареме чекајќи Одои да порасне.
Благе везе денеска цел натпревар. Еден Рудигер со тие безвезе шутовите од 30 метри беше поопасен од Вернер и Одои.

Еден меч добар, два срање. Напреднат во однос на воркрејт и колективна игра, ужасна стагнација во фаза на напад. Четири години, Сари, Лампард, Тухел.

Сега ми текна, додека не беше Лукаку на терен се убија од нафрлања, влезе Лукаку и почнаа по земја. Пу.

Ова е скандалозно. Не верувам дека постои друг ваков тим.

Последно уредено:
Требаше да тепаме против овие мизерииве, што е - тука е... 1-1 против ваков Јунајтед и тоа дома е рамен на кикс за мене. Уште сме први, али наредни 3 меча мора да се добијат. Ич не ме занима ништо, мора да се тепаат наредните 3 меча, 2 во премиер лига и еден во ЛШ против Зенит, ако сакаме да конкурира тимов за најголемите трофеи. И Лукаку нека се враќа и тоа со голови полна вреќа или нека не влага уопште да игра утакмици. Голови очекувам од играчов, не заебанции. Ќе се види тоа наредниве 3 утакмици сигурно, ако биде стартер.

Јаа очекувам кикс на Сити сега во среда на Вила Парк.

Знам дека е unpopular opinion, ама Ругигер и Жоржињо пак беа најслаби. И Одои братот може да го додадам бидејќи можеше да реши уште во 3та минута.
Мора замени за Рудигер и Жоржињо. Не можам да ги гледам веќе со такви бламови.
Жоржињо бразилецот не знае да штопира топка. Еј, оди скриј се таму у Imbituba и продавај риби, не ме убивај пополека со секој натпревар. Ballon d'Or contender бил. :pos:
Рудигер последниот шут кај мајкаму во германија го однесе. Абе цел живот игра фудбал.
Чисто сам, он репа на прва. Па и волеј. Ајван.

Кај жените Пернила Хардер, Џеси Флеминг, Фран Кирби и Сем Кер во топ 10 за Балон Д'Ор. Кер 3та.

Кај мажите Азпи 29ти, Маунт 19ти, Лукаку 12ти, Канте 5ти, Жоржињо 3ти.
Менди втор најдобар голман, за жал.

Челзи прогласен за клуб на годината :cool:

20211129_210303.jpg

Покрај Чилвел, Ковачич, Канте, и Џејмс, Жоржињо и Вернер не се сигурни за утре :ROFLMAO:
Тренирале денес, ама ќе треба утре да се процени дали и колку можат да играат.

Тухел изгледа го гледа Одои како втора опција за лев вингбек сега со повредата на Чилвел. Би требало подобро да игра таму него што играше од другата страна. Само паметно да се бираат противниците.

Последно уредено:
Навистина не ми е јасно што се случува и на што се должат овие пречести повреди.

Не го играат Кристенсен периодов со надеж дека ќе влијае тоа врз преговорите за договорот...
Поголеми се шансите да влијае негативно. Ќе пишував против клубот и Тухел, ама испадна дека и после првиот пат кога ги смениле барањата, пак клубот излегол во пресрет и имале вербален договор, за пак овие да одолговлекуваат и да не потпишуваат. Епа не може така. Разбирливо во тој случај зошто Тухел бил толку директен и остар со изјавата. Штета само што најверојатно не е сето ова лична желба на Кристенсен, туку слуша лоши совети или глупо остава се во рацете на други. Штета и што најверојатно ќе доведе до тоа и он да си отиде.

Да не заборавиме само, како играше Кристенсен пред Тухел и како татко му на секои два месеци го преселуваше синот во други клубови.

Ако потпише, океј. Ако не потпише, пак океј. Со една квалитетна полусезона не си Џон Тери.
Рудигер би бил загуба, за овој ми е баш сеедно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom