Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Одбраните на Менди :cuc::cuc: , исто многу битни голови на Жиру во групата и против Атлетико. Во CL видете им статистика, буквално што вика Канте great team work and effort :)
Giroud: 6 goals Werner: 4 goals Abraham: 1 goal Ziyech: 2 goals CHO: 2 goals Mount: 2 goals Pulisic: 2 goals Havertz: 1 goal (Not counting assist) Even defender and dmf: Emerson, Chilwell, Jorginho with 1 goal. What a team!

Секако нема шанса да коментирам секоја шпекулација, фали уште Столе Димитриевски да изигра топ на ЕП па и со него да не поврзуваат, секако лето е, атрактивен тим сме, ќе не поврзуваат со секој можен лик од Деклан Рајс до Лео Меси (ЕКСКЛУЗИВНО: ЛЕО МЕСИ ЈА НАПУШТА БАРСА...ВЕЌЕ ГО СЛЕДИ ЧЕЛЗИ НА ИНСТАГРАМ! :vozbud: :vozbud: - вест и од 2012 и од 2021, не мора ни да прават нови, само рипост :D )
Нормално дека ќе има шпекулации. Според мене, најдобро за тебе е да си ги следш само новинарите блиски до Челзи. На прес-овите секогаш ги викаат по име, така да може да си ги заследиш нив и нема да гледаш Меси/Димитриевски шпекулации од разноразни профили hh.
Иначе, според тоа што се пишува (од Tier 1 новинари блиски до Челзи), Тухел сака 2-3 играчи, и ќе оди на квалитет наместо квантитет.
1 Напаѓач: Примарни цели Лукаку/Кејн/Халанд, Секундарна цел Траоре
1 DM: Примарна цел Рајс (може и како стопер), Секундарна цел Tchouameni.

Најверојатно ќе се иде на Лукаку, Траоре и Рајс.

За кој Траоре се пишува? Адама од Волвс? Што знам, никад не ми бил нешто вау играч.

За Адама Траоре пеливанот се заинтересирани :несвест:
Ликот, освен физикус и безглаво трчање незнам што повеќе може да понуди. 2 гола и 2 асистенции имаше цела сезона.
Сент Максиман е подобра опција ако се оди веќе на таков профил на играч. Плус може да покрие повеќе позиции

Ништо од Лукаку може и подобро така, нека го земат Халанд сега :D А и да не донесат никој ги имаме Вернер, Тами и Жиру.

За Адама Траоре пеливанот се заинтересирани :несвест:
Ликот, освен физикус и безглаво трчање незнам што повеќе може да понуди. 2 гола и 2 асистенции имаше цела сезона.
Сент Максиман е подобра опција ако се оди веќе на таков профил на играч. Плус може да покрие повеќе позиции
Тоа е за десен вингбек, не за крило. Затоа и за Хакими има интерес, ама он преговара со ПСЖ. Како и да е, од тоа што се збори, таа позиција им е онака на крај ставена, да се разгледа откако ќе купат друго што треба. Претпоставувам за ако се продолжува со истата формација следна сезона и не може да се земе централниот дефанзивец кој го сакаат, Џејмс да се повлече во тројката, а да се земе вингбек. Не е ништо сериозно, бар за сега :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom