Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

шо играч е мата?
го бива ли?
баш и не ги знам на валенсија играчите
шо играч е мата?
го бива ли?
баш и не ги знам на валенсија играчите
нема јоште ништо официјално овие два извора не се нешто нај нај а ние сме познати по тоа што губиме играчи во последен момент (пасторе робињо силва )Нека Ви е со среќа. Чим ќе ја носи 10ката, тогаш значи дека Бенајун ќе си ги пакува куферите.
)

Мислам дека грешка правите со Алекс. Тери влага во триесетите години, глупо ќе биде ако се очекува од него секој можен меч да го игра.
Подобар од Малуда двапати,од Калу и Анелка трипати.Зарем не е доволно тоа?

Тери е околу година и пол постар од Алекс, ако веќе годините ги тегниме. Алекс мора некогаш да си замини, то е факт, ако сега се постигни цена од некои 13-15 милиони евра, тој мора да оди сега. То не е предмет на муабет, предмет на муабет е што место него? За Рајкович уште адвокатите пробувале уметности кобајаги, па ќе видиме.Мислам дека грешка правите со Алекс. Тери влага во триесетите години, глупо ќе биде ако се очекува од него секој можен меч да го игра.
Не е слаб играч, ама не е три пати подобар од Калу или Анелка, па уште помалку два пати подобар од Малуда.Па?Ај сеа контрај ми за инает и за Мата?Да не е слаб играч?
Брз,пробивен,со добра техника и пред се млад.Тоа е тоа што ни треба всушност.Некој што ќе го седне дрвото Малуда на клупа и некој што ќе ни ја размрда играта по левата страна.