Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе не се оптеретувајте толку со оваа статистика! Никад не верувам дека тоа што имаме добра статистика против некој клуб ни гарантира успешен настап и на следниот натпревар или обратно, ако сме имале лоша статистика дека лошо ќе изиграме и на следниот натпревар!
Ваквите традиции и онака постојат да се рушат! А јас само се надевам дека Њукасл нема да го стори тоа
!!!

--- надополнето ---

Ма какви, тоа не се деси кога Јунајтед играше во најака форма пред неколку години, па сега ќе се деси! Не гледам шо е толку посебен овој Ман. Утд, за да биде непобедлив! Ако сакаш можеме да се кладиме во едно “зеленко’’ :)
Најдобар доказ е Сандерленд, убиствена статистика, засрамувачки пораз.

Се откачија од Арнесен конечно, сега Чики Беригистан ќе дојде, а колку е тој подобар не знам.
Барсенолизејшн.

Дечки што се дешава со Есиен, ке игра утре против Њукасл?
Исто ко Тери и Лампард, го чуваме за финалето во ЛШ.

2007/08 и 2008/2009 кај Њукасл на гости имаме тепано 2-0...
Секогаш има трета среќа, зар не?

Ма какви, тоа не се деси кога Јунајтед играше во најака форма пред неколку години, па сега ќе се деси! Не гледам шо е толку посебен овој Ман. Утд, за да биде непобедлив! Ако сакаш можеме да се кладиме во едно “зеленко’’ :)
Истото шо си го цитирал важи и за твојов пост.

Барсенолизејшн.
Доколку пред некои 8-9 месеци увидов како екипата на Челзи вртоглаво оди надолу, сега гледам како и клубот Челзи оди вртоглаво надолу. Доколку досега гледав магла сега го гледам точно ова цитираново - барселонизација. Досега многу пати сум бил огорчен од тимот на Челзи, во каков состав и да бил. Сега прв пат сум огорчен од Челзи како клуб, крајно огорчен. За мене ова е дно кое ќе се запечати како пат кон неповрат со назначувањето на Чики Бегириштајн место овега. А секоја „принова“ од Барселона (ко Гвардиола) ќе биди само уште една кнедла во грлото. Додуша има многу полошо од Џозеп, а то е Франк Рајкард.
Јебига, бар не е магливо појќе... :kesa:

ако го тепаме нов замок, тоа би било чудо.
тогаш во купот не растурија.
ај не пак!

Исто ко Тери и Лампард, го чуваме за финалето во ЛШ.

Секогаш има трета среќа, зар не?

Истото шо си го цитирал важи и за твојов пост.

Доколку пред некои 8-9 месеци увидов како екипата на Челзи вртоглаво оди надолу, сега гледам како и клубот Челзи оди вртоглаво надолу. Доколку досега гледав магла сега го гледам точно ова цитираново - барселонизација. Досега многу пати сум бил огорчен од тимот на Челзи, во каков состав и да бил. Сега прв пат сум огорчен од Челзи како клуб, крајно огорчен. За мене ова е дно кое ќе се запечати како пат кон неповрат со назначувањето на Чики Бегириштајн место овега. А секоја „принова“ од Барселона (ко Гвардиола) ќе биди само уште една кнедла во грлото. Додуша има многу полошо од Џозеп, а то е Франк Рајкард.
Јебига, бар не е магливо појќе... :kesa:
Да, не е магливо, ама лондонските гуски сеуште се губат во магла иако неа ја веќе нема..

Арсенал тепа,Манчестер ќе тепа.Ова ме плаши,зошто по некое непишано правило еден од фаворитите мора да киксне,се надевам дека нема да се случи тоа.

Арсенал тепа,Манчестер ќе тепа.Ова ме плаши,зошто по некое непишано правило еден од фаворитите мора да киксне,се надевам дека нема да се случи тоа.

ливерпул ќе киксне бе, што ти е тебе :tv:

Both will start against Newcastle tomorrow, the manager revealing his line-up as: Petr Cech in goal, Jose Bosingwa, Alex, Branislav Ivanovic and Ashley Cole at the back, Ramires, John Mikel Obi and Florent Malouda in the midfield and Nicolas Anelka, Didier Drogba and Salomon Kalou as the front three.

И повторно Анелка прв тим пред Стариџ...пу ебате волот дебел,едноставно заљубен е во некои црева/играчи и никако да се откаже од нив.

И повторно Анелка прв тим пред Стариџ...пу ебате волот дебел,едноставно заљубен е во некои црева/играчи и никако да се откаже од нив.
Веќе е општо познато дека Анчелоти повеќе преферира постари играчи да се влечат по терен отколку млади да трчаат и стекнуваат искуство.

Се збудалеа и тие,јебига време беше.Затоа утре мора да се победи.Јас сум скромен па и со еден гол разлика би бил задоволен,само да победиме конечно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom