Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај честито играч.
Само по која логика го пуштија Кол да си оди па да трошат 5-6 милиони за Бенајун? Читам Бенајун е земен како замена за Џо Кол де. :smir:
Аирлија нека е.... а ова Мега засилување е или?!
Настрана Иронијата - според мене Јосе е доста добар играч за моменталниот состав што го и(не)ма Дебелиот на располагање, купен за солидна цена..... само тоа платата да му ја скинат уште за некое десетче К, и се ќе биде ОК !!!
Јосе ќе ни реши неколку дербиња следнава сезона, ако не уште и на почетокот Комјунити - Држете ме за збор![]()
Аха, не приметив то. Па арно е ко така. Белети земаше појќе. Џо Кол да не зборуваме. А и во Ливерпул се сомневам дека земал помалку.^
55 000 во фунти или 70 000 у евра
таква објава имаше ... колку е веродостојна ќе видиме
Имајќи во предвид колку се шпанските клубови и нивните играчи помалку оданочени од државата спрема англиските, не е многу.Значи годишната плата ке му биде околу 3,5мил. Мислам дека е многу, али има луѓе кој се секираат и за тоа. Фала у секој случај![]()
Играта не толку добро, од ко е Анчелоти особено, за што сум му благодарен на Господ, таман работа еден аматер ко мене да гледа шо му фали на тимот подобро од менаџерот/тренерот, шо искрено беше случај во определни периоди и натпревари со Сколари.Иначе fantomX секоја чест,ти симнувам капа колку добро ја познаваш играта на Челзи и политиката на клубот..