Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Родвел би бил одлично засилување,ама Пиенар?
28-9 години има и ништо посебно не е...не ни треба.
Не е лош и Пиенар, да седи на клупа.

Нема интернационално искуство, од ПЛ нема видено повеке

За на клупа ќе имаме повеќе играчи наредна сезона.
Калу,Анелка,можеби и Малуда,Балак..
Ќе имаме клупа.

Родвел би бил одлична аквизиција,исто така и Пасторе од Палермо и Ди Мариа од Бенфика.

За напаѓач сум рекол.
Игуаин,Агуеро или Џеко!

Со големо задоцнување, честито победа.
Се вративме пак на врвот на табелата, и треба сега да останеме таму.
Колку и да се жалат фановите на Јунајтед, заслужено победивме. Средината не им чинеше (дури и Игорче го примети тоа :)). Според мене Челзи беа исто толку оштетени колку што беа и Јунајтед. А и на првиот натпревар кога изгубија исто така реагираа, добро се сеќавам.

За играта, во прво полувреме имавме контрола. Добро беше поставена играта, и одлично изиграа сите. Во второ малце се повлекоа и им дадоа малце повеќе простор за игра на Јунајтед, ама добро пројде. Можеби им фалеше Руни, ама па ние играме без Есиен, Ешли и Иванович/Босингва, и сме во голем минус без нив, а сепак успеавме добро да изиграме.

Не ни е баш лесен распоредот на натпреварите до крај на сезоната. Повеќе ме плаши гостувањето кај Тотенхем зошто играме 3 натпревари во рок од 8 дена. И кај Ливерпул ќе биде малце потешко, ама они се ептен надвор од игра годинава, па не би требало да имаме некои посериозни проблеми. Од останатите натпревари би требало лесно да извлечеме по 3 бода.

Тоа е, одиме на трофеј во ПЛ, па и во ФА.

ПС. Незнам колку може да им се верува на информациите на Игорче, ама рече дека тоа ќе им биде 100ти пораз на Манчестер во ПЛ. Ако е точно, тогаш честито 100ти пораз на фановите на Јунајтед :helou:

едит.

Еве ви едно добро видео од саботата
http://vodpod.com/watch/3365106-manchester-united-1-chelsea-2-motd

Родвел би било добро засилување,млад е,добар,ама Пиенар не ни треба,башка стар е...:toe:

Ќе имаме клупа.

Родвел би бил одлична аквизиција,исто така и Пасторе од Палермо и Ди Мариа од Бенфика.

За напаѓач сум рекол.
Игуаин,Агуеро или Џеко!
Малуда не седи на клупа па шо сака нека биде.
Осве недај Боже повреда, или недај Боже пад во форма

Ако не Малуда,тогаш Кол.Исти курац.
Туку се погласни се гласините за Босанскиот Дијамант!
Ја би сакал да дојде кај нас,мислам дека е совршен за во Челзи.
Мада појше би сакал некој од аргентинците Агуеро или Гонзало,ама за првиов малку тешко,вториот е верен на Реал.

Само Џеко:back:

За Агуеро многу пари бараат,,,,:toe::jaj:

Брат почињаш на живци да ми идеш!
Знаеш да напишеш нормално мислење,или идеш овде да го рекламираш твојот сајт?
Ги знаеме овие информации,касниш два дена.

Ќе имаме клупа.

За напаѓач сум рекол.
Игуаин,Агуеро или Џеко!

Kаков Џеко ретардирани се тие од Волсбург 40 м за играч кој игра добро 2 сезона многу а Игуаин и Агуеро вредат..

Не бе 40,не добиваат сто посто.
25-30 највеќе,викам највеќе.Евентуално да им дадеме некој играч ко Калу или слепецот Анелка.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom