Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Микел се враќа..поздрав до Фантомот прилепски..:tv:
Сигурно ќе се израдува..
Иначе да му одговорам на тој погоре..
Со 90 или над 90 поени ќе заврши шампионот годинава во ПЛ.
Освен ако кикснеме последните натпревари кога се ќе биде решено..:pos2:
Као Интер фанклуб сум,оптимист до крај!

Yep јас кажав, глеав јас на ESPN табела од таа сезона послем 22ро коло и беа 53 бода или јас сум видел лошо . :nesvest:
Јас на тој линк гледав, во секој случај, друга е поентата.

Браво дечки за вчерашната победа..Докажавме дека сме тим...Не ја гледав утакмицата,ама како што гледам кинеме све живо и диво...Повторно се враќаме на првата позиција и имаме и еден меч помалку.Толку им траеше радоста на Арсенал :pos2::pos2::pos2:...
Следните 6 меча ни се:
-На 30 Јануари во гости со Барнли
-На 2 Февруари во гости со Хал
-На 7 Февруари дома со Арсенал
-На 10 Февруари во гости со Евертон
-На 13 Февруари дома со Кардиф (ФА Куп)
-На 20 Февруари во гости со Вулфс
Болдираниве ги земаме 100% ви викам,само за со Евертон не сум баш сигурен,добри мечеви изиграа претходниве неколку кола така да...Ќе видиме и тука имаме доста шанси за победа...Како и да е не е лош распоредов..А после на 24-февруари гостуваме на Џуземе Меаца...:wink:
Не знам дали ги земаме 100%, ама знам дека се, не директно одлучувачки нормално, туку дуели кои ќе го определат вториот дел од сезоната за Челзи. Си го заборавил и Интер.
Ова добива уште на тежина за мене откако вечерва видов дека в недела е дуелот Арсенал - М.Ј. :toe:
Нигерија изгуби,Микел се враќа..:vozbud:
Резервите очајно бараат плејмејкер, супер што се враќа. :toe:
Едно прашање.

Што мислите , со колку поени ќе заврши победникот оваа година во премиер лига ?
83 до 88, груба проценка.

Coach Carlo Ancelotti has Ivory Coast strike pair Didier Drogba and Salomon Kalou back from African Nations Cup duty for the trip to Burnley on Saturday and Lampard knows that victory at Turf Moor plus a win against Hull the following week could open up a six-point lead at the summit.

"If we open up that gap again it'll be great." added Lampard. "Those little mental things are great during the season. It's great to be back on top. We knew we had games in hand but we didn't like to see ourselves down in third place. Arsenal were on a good run but it's a marathon not a sprint.
Исто како одговорот на КА од почетокот, која е неговаата цел сезонава?
- Во април да сме во што е можно подобра позиција во што појќе натпреварувања.
Не знам дали можам да го наречам цитат ова, но таа е смислата.

Јас на тој линк гледав, во секој случај, друга е поентата.

Не знам дали ги земаме 100%, ама знам дека се, не директно одлучувачки нормално, туку дуели кои ќе го определат вториот дел од сезоната за Челзи. Си го заборавил и Интер.
Ова добива уште на тежина за мене откако вечерва видов дека в недела е дуелот Арсенал - М.Ј. :toe:

Резервите очајно бараат плејмејкер, супер што се враќа. :toe:

83 до 88, груба проценка.

Исто како одговорот на КА од почетокот, која е неговаата цел сезонава?
- Во април да сме во што е можно подобра позиција во што појќе натпреварувања.
Не знам дали можам да го наречам цитат ова, но таа е смислата.

Не те сваќам баш...:toe:

Па зш да не се радуваме за Микел,подобро тој да игра отколку Деко...:toe: (мое мислење) ....

Не те сваќам баш...:toe:
Важноста на твојот список на натпревари (+ Интер) уште појќе се зголемуува со оглед на тоа што со серија победи би можеле да се пододлепиме барем од еден конкурент. В недела не можат да победат и Јунајтед и Арсенал, барем тоа е сигурно.

Важноста на твојот список на натпревари (+ Интер) уште појќе се зголемуува со оглед на тоа што со серија победи би можеле да се пододлепиме барем од еден конкурент. В недела не можат да победат и Јунајтед и Арсенал, барем тоа е сигурно.

Х на мечот Јунајтед-Арсенал плус победа на Челзи во дуелот со Барнли и победа над Хал ќе биде голем плус..

Па зш да не се радуваме за Микел,подобро тој да игра отколку Деко...:toe: (мое мислење) ....

Се шалиш?

Не,озбилен сум :)

Иначе,сабота ке не дават на Сител ?

Мислам дека се шалиш али нема везе :wink:
Да ќе не даваат во сабота во 18 и 30 часот..
Освен нас ќе го даваат и Ливерпул - Болтон ако не се лажам,и во недела Арсенал - Ман.Утд и Ман.Сити - Порцмут:smir:

Х на мечот Јунајтед-Арсенал плус победа на Челзи во дуелот со Барнли и победа над Хал ќе биде голем плус..

А има и уште 1 опција. Ако биде така , со победа против Хал и Барнли , ќе бидеме 6 бода пред Манчестер , и 7 пред Арсенал. После со победа над Арсенал би биле 6 пред Манчестер и 10 пред Арсенал. Со тоа Арсенал до некаде се исклучува од трката за титула.

Ама! Ако тепа Арсенал против Манчестер , ќе бидеме 5 бода пред Арсенал и 7 пред Манчестер. Со победа над Арсенал - 8 пред Арсенал , и 7 пред Манчестер.

Со првово сме 2 натпревари пред Манчестер , ама 4 пред Арсенал.
Со вторава опција 3 пред Манчестер , ама и 3 пред Арсенал.

Според мене боље е 2. Подобро оддалечени од сите отколку од едни да а од други делумно.:helou:

^Мислам дека нерешено многу ни е во полза...но да не мислиме на тоа...Важно челзи да си го одработи своето...

Џабе прајме математики.
Манчестер ќе го тепа Арсенал и тоа е тоа.
Иако би ни одговарало нерешено.

абе преј прочитав оти вини џонс играл една сезона за челзи, а бил и капитен. луд играч беше тој. многу немирен

Абе какви 20 малку се тоа над 30 ке бидат:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom