Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лампард!!! Еден допир е доволен за маестрото да си направи простор за шут и ГООООЛЛ!

Гледам од почеток на телевизија, само интернетов е никаков дури и за форумов, па решив дури сега да пишам, за фантастично прецизниот шут на Френки Лампард! :tv:
Ова ви е класа играч, не Шмуљо, кој откако очигледно преговорите за нов договор се закочија малку, паѓа. Се труди, не велам не, ама класа играч и без да се примети блеснува.
Од Џо и Деко ми е многу страв, ко поарно ќе е Малуда да се враќа почесто ко ќе треба отколку Џо.

Браво, цело време играме пред нивниот гол. Водиме 2-0, најверојатно по овој натпревар се враќаме на врвот во Премиер лигата:vozbud:

2-0 е моментално...:helou:
Малуда и Френк:helou::helou:

Добро е ..играме стабилно,баш како што треба...па до крајот би требало да дадеме уште 2 гола ...доста се...:helou:

Неубедливо второ полувреме, дали тактичка замисла пошто имаме згуснат период или што е, не знам. :toe:

добра одбрана на чех,карваљо ризикува,коле не ја контролира топката како што треба,некако опуштено делуваме

треба карло да смени малце. нека влези жирков и ли некој др.

Страшна работа какви шанси не се реализираат... :uvo:

Ме интересира колку години би му дале на Балак, чисто според настапите, вклучувајќи го и моменталниов?

многу години :D
добри сме, јас очекував поголем отопор

Не заборавајте Бирмингем на предходните 12 натпревари во ПЛ се без пораз, а утакмицава играше само една екипа. :helou:

Супер прво полувреме додека второво го завршија ептен рутинирано со фантастичен гол на Лампард.Како и да е Челзи е повторно на старата добра позиција и со утакмица помалку. :wink:

Што ми се свиѓа Малауда ем даде гол ем асистираше игра чоеков во добра форма. Уште Џо да ја подигне формата уште малку иако изигра добра утакмица вечерва.

Ебењееееее!
Фино,поштено,рутинирано.
Иако можевме да им дадеме 6-7 гола сигурно.
Али 3 бода си се 3 бода.
Задоволен сум од првото полувреме,во второ некако како да затаивме,али 3 гола да му дадеш на тимот кој нема пораз којзнае колку натпревари не е малку.
Задоволен сум што ги изебавме клошариве и им ја прекинавме одличната низа..
Нека го испушат сега сите,почнувајќи од Чучо завршувајќи до Харт..
Ајде честито победа и се надевам назад на првото место.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom