Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мора да се зима напаѓач,мора да се зима...Анелка е повреден,Дрогба и Калу одат на Африканскиот Куп.Мора да се зима.Ја би на Агуеро,Џеко или Суарез,а зошто да не и двајца да земеме.Да се надеваме дека Стариџ и Борини би можеле нешто да направат во дуелот со фулам во понеделник...А мечот со Бирмингем ќе биде последен за Дрогба и Калу.

Стариџ во сабота ќе игра заедно со Дрогба на кој овој натревар ќе му биде последен за оваа година, за со Фулам би требало Стариџ и Борини да биде напаѓачкиот тандем затоа што Анелка нема да биде фит за Фулам, а со Ватфорд ќе игра така да и за Хул ќе биде спремен.

Мислам дека нема да имаме проблеми за време на Афричкиот куп пошто трае од 10 до 31 јануари, а во тоа време играме со Сандерленд, Бирмингем и Барнли

Кога нема Дрогба и Калу да бидат тука..претпоставувам дека вака ќе играме..

-------------------Стариџ/Борини------------------------------
---------Малуда--------------------------------Џо Кол----------

Со две крила странични и еден шпиц..
Дали Стариџ или Борини тоа останува на Анчелоти..

Не сакам да звучам песимистички али утре пак ќе кискнеме против Бирмингам..да се надевам дека ќе ме демантираат,али слабата форма не ми дава право да се надевам на цел плен.

До пред два дена и јас така мислев, но кога подобро ќе размислам Бирмингем има 5 победи и еден нерешен резултат така да нив им е ред да кикснат, а и Челзи е жеден за победа и Анчелоти со таа победа мислам дека би сакал да докаже дека кризата во Челзи е минато и се надеваме на кикс на Мнчестер кој игра со Хул.

Со среќа во сабота 13:45 на Сител и да се надеваме дека ќе тепаме.
Резултат 0-3 за Челзи. :cuc:

се надевам утре дека ќе тепаме. али топка е, се врти...:toe:

Јас имам утре претсувство дека мамата ќе им ја е*еме на Бирмингем...

Да,да утре мора да ги скиниме Бирмингем...:tv: Стариџ ке им бапне гол...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom