Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
шо бе за 1 гол и табели ми покажват кој бил 1.....

Пффф,голема работа дека за 1 гол биле први...:tapp:

Пффф,голема работа дека за 1 гол биле први...:tapp:
Ко ќе размислиш, еден гол разлика може многу да направи (ако беше на крајот на сезоната), ама сега не значи ништо.

Не се нервирајте, наша е титулата оваа година!:olee:

Ко ќе размислиш, еден гол разлика може многу да направи (ако беше на крајот на сезоната), ама сега не значи ништо.

Не се нервирајте, наша е титулата оваа година!:olee:

Ама "ако беше на крајот на сезоната" сега е 7 коло...има време...

Наша е титулата..и ја тоа викам од почеток.
Ама..против за нас страшно незгодниот Ливерпул со Торес и Џерард,и ние на гол без Чех со Хиларио..ако врземе два порази по ред,е тогаш лошо ни се пишува.
Вака да го победевме Виган и да загубевме од Ливерпул,ќе беше полесно.

Немат шанси да изгубиме од Ливерпул дека имаме подобар тим и по Сречко(подобар) тренер

Немат шанси да изгубиме од Ливерпул дека имаме подобар тим и по Сречко(подобар) тренер
Шанси има и то да биди, ама едно сум сигурен, дека нема да ја гледам тактичката мизерија од лани.

Cech will be suspended for next Sunday's visit by Liverpool to Stamford Bridge.
Ashley Cole's
late exit from the Wigan game was due to a knock on the knee.
John Mikel Obi was taken off at half-time after a similar injury to his ankle.
Michael Ballack was not involved due to a minor calf strain.

Шифоњеров го повредиле вчера коњине од Виган. :icon_mrgr

Наша е титулата..и ја тоа викам од почеток.
Ама..против за нас страшно незгодниот Ливерпул со Торес и Џерард,и ние на гол без Чех со Хиларио..ако врземе два порази по ред,е тогаш лошо ни се пишува.
Вака да го победевме Виган и да загубевме од Ливерпул,ќе беше полесно.
Точно,ако врземе два порази по ред тогаш лошо е...затоа со Ливерпул барем нерешено да биде...

Ќе игра ли против Ливерпул??
Не се знај ништо, можи да игра и со АПОЕЛ, можи да не игра ни со Ливерпул.

Misfiring Chelsea get the Terry hairdryer...
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/premier_league/chelsea/article6851503.ece

Cole and Mikel suffered knee and ankle injuries respectively at the DW Stadium and appeared to be in great discomfort as they boarded the bus, with the latter wearing a lightweight protective boot. Both players had scans yesterday and, even if neither injury is as serious as first seemed, Ancelotti is unlikely to risk either player against Apoel.
Болдираново и особено подвлеченово асоцира на се, само не на нешто добро. :(

The question was lost in translation for a few moments before Carlo Ancelotti's wry smile showed he understood. So was he aware that Wigan had never previously beaten any of English football's Big Four in 34 Premier League games since they were promoted to the top flight? 'Ah,' said Chelsea's Italian manager. 'Congratulations!'
Мава на сарказам, фино, фино...:icon_mrgr

И за крај...
'We've lost one game,' he said. 'Manchester United lost against Burnley, we lost against Wigan. Now it's important that we don't do a drama.'

....лека ноќ, останете ми поздравени до среда.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom