Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лампард и Рамирес се враќат за со Спаратак.

Да ви кажам еден чуден осечај (зборов во чест на Иванович) : Првпат во тек на натпревар на Челзи ми дошла мисла да сум присутен во соблекувалната на Челзи со полн пиштол. Секако дека не би пукал во некого, ама не знам шо би се случило искрено.

Ешли Кол во никој случај да не игра против Спартак, Жирков е Зидан за 80% од копачиве премиерлигашки. То од денеска.

Да е жив и здрав Бане Ивановиќ што се најде на право место и во право време и даде победнички гол.Брао царе!

Играва катастрофа,едвај се извадивме,едино задоволен сум што зедовме гостински три бода.

Не знам зошто Анчелоти изјави дека Кол би најдобар лев бек на светот и тоа пред утакмицава.Излеа го удри в глава изјавата од дебелиот,па затоа појма немаше денеска.Еден центаршут не направи денеска,ниту пак некако пробив.
А,Есиен ме разочарува сезонава,некако не е тој стариот Есиен што го знаеме.

Ко сме кај Есиен - човекот беше најдобар дури беше поврден. Тогаш од уста не го вадевме колку е добар. Или грешка сум? :raz:

Есиен мора да одмори,секако Среда се враќат Лампард и Рамирес...

Рамирес - Микел - Лампард

Нема да биде лошо и Кол да одмори,на негово место Жижи ќе игра.

Ко сме кај Есиен - човекот беше најдобар дури беше поврден. Тогаш од уста не го вадевме колку е добар. Или грешка сум? :raz:

Сезонава не е тоа што очекувавме,иначе Есиен е ѕверка,без заебанции

Иначе треба дебелиов против Спартак да одмори неколку играчи.Кол,Есиен,Малуда,Микел,Тери...
И така веќе се пласиравме,можеме да ги пуштиме копиљаците да изиграат една утакмица.А,Лампард исто така би го одмарал за утакмицата со Ливерпул.

-----------------Чех--------------------------
---Жосе-----Алекс----Бане----Фереира--
----------------Рамирес---------------
-------МекЕкран--------Жирков
------Калу---------------------Какута
-----------------Дрогба--------------

Со ваков состав,пак би ги победиле.

Сезонава не е тоа што очекувавме,иначе Есиен е ѕверка,без заебанции

Иначе треба дебелиов против Спартак да одмори неколку играчи.Кол,Есиен,Малуда,Микел,Тери...
И така веќе се пласиравме,можеме да ги пуштиме копиљаците да изиграат една утакмица.А,Лампард исто така би го одмарал за утакмицата со Ливерпул.

-----------------Чех--------------------------
---Жосе-----Алекс----Бане----Фереира--
----------------Рамирес---------------
-------МекЕкран--------Жирков
------Калу---------------------Какута
-----------------Дрогба--------------

Со ваков состав,пак би ги победиле.
Напад можеби, ама ваква средина Челзи нема да има сезонава во ниедена единствена секунда сезонава. Одбранава веројатно ќе е така, се сомневам Ван Анхолт да заигра, само моја желба е то да го видам од почеток.

Јас би сакал вака за во среда

Чех
Жозе - Брума - Тери - Анхолт
МекЕкран - Рамирес - Жирков
Стариџ - Калу - Какута

Но шансите се ептен мали.

Ја дефинитивно мислам дека Тотенхем само против нас се повампируваат,ама озбилно.

Ја дефинитивно мислам дека Тотенхем само против нас се повампируваат,ама озбилно.

Да за жал.

За со Спартак :

Чех

Босингва Бане Тери ПвА

Рамирес/Лампард Микел Жирков

Калу Дрогба Стариџ​

што му фалеше на микел, и тој многу добро изигра денеска!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom