Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој гледа ЕСПН или како и да е,покажаа хајлајтс од првово кај што играат грубо овие од Сити.
Баш тој Болат кај што оди на Дрогба директно а топката на 5 метра подаелку е .
Играат прегрубо ме чуди што судијава уште не дал жолт...

Ти немаш.
Не дркајте на неговите излитени дриблинзи.Еден продор асален не направи,се му ги крадат топките,нема никаков удел во играта.
Ако вас не ви е,мене ми е преку ваквото од неговите просечни издание..впрочем цел е просек тој.
И молимте не ми кажувај дали јас имам појма од фудбал,зошто и од стручњаци ко тебе и некои други исто ми е преку таквото.

Кој гледа ЕСПН или како и да е,покажаа хајлајтс од првово кај што играат грубо овие од Сити.

neznam so se cudite pa toa e fudbalot u anglija samo tepanje

Многу груба игра...плачат за црвен...

Не знам што сакаат нашиве да направат,со топка во гол да влезат најверојатно.Шутнете од дистанца,мајку му ебам.Иначе сеа за сеа е добро,уште да не идеме сите во напад,па како што се брзи и ни прават контри . . . Мора да останат 3-4 во одбрана,не смее сите напред да летаат.Сеа за сеа добри сме,уште Бане да погодеше ќе беше топ.

Во право е Давор за Ањелка.Подобро Стариџ да влезе:kesa:
Имаше еден дриблинг Ањелка овој бојата како го прочита,како селски буквар...

Или ти врска немаш од фудбал или јас.
Анелка изигра солидно полувреме, главен беше во нападот сите топки преку него идеа а имаше и неверојатни дриблинзи.

видов еднаш ко му ја скрши кичмата на туре, некако мн пимпла, дрогба треба да оди во шеснаесетник, неможи тој да ја чека топката надвор,Е. кол се уфрла во напад нема на кого центаршут да упати ебаго, секако голем коњ е нека се бори во шеснаесетник, вака само кружиме околу гол и неможеме да подадеме топка во шеснаесетник.

Да ти ебам судијата! Гледа еднаш како удира Силва,и втор пат и тоа без топка...Кој кур оставаш бе...

--- надополнето ---

Ramires,ramires:toe:

Кој црн Анелка ви е крив бре ?? Се глеа стварно дека немате појма од фудбалов ..

Неможе да биде срединава со тројца деструктивни играчи и нормално е што Челзи не напраи ни една шанса а ни еден изграден шут кон голот на Сити .. Ете ви го Рамирез што скокавте како петли и се радувавте појма нема детево секој можен физички дуел го изгуби дури напрај катастрофална грешка и примија Челзи гол иако не му беше прва на натпреваров ..

Епа така иде тоа коа нејќеа да одвојат 8м фунти за Ван Дер Вар ќе се чудат сеа кој ќе ја прај играта ...

Дрогба најслаб на утакмицава дефинитивно, освен што се избутка со сите дефанзивци на Сити ништо друго не напрај ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom