Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај многу сте возбудени од Трнбол сега, ќе си гледам ја снимка в среда за да видам шо како. :icon_bigg

Хиларио, Скот Синклер и Чалоба (15-годишниот) изгледа се на терен, според пост од цфц форумот.

Само Чалоба го видов...другите не...

ван анхолт се повреди
сеуште играме заспано

абе шо им значи тоа нинџа нинџа шо го зборат постојано?

Фантом, не гледај, поарно!

Корпулентноста на Матич мора подобро да се искористи. Овие висина и снага, многу подобро би користеле во напад или особено одбрана

Море ќе гледам, поразов е во таман време дојден. Мислам дека сега сликата е многу појасна - за кој има надеж дека ќе се пробие во Челзи, за кој не.

Епа Ајакс не се Кристал Палас,и младите на Челзи не се ко младите на Ајакс..нека ми извини Анчелоти.
Глеам не попариле,иако е пријателска,пораз си е пораз.
Трнот според тоа што го пишувате бил камен,како и секогаш,така да ко ќе видиме мора и некое голманче да се земе.

Како и да е,на Челзи не му требаат засилувања,може да играат и со младинците..браво дебели,добра проценка:)

Е ако де втор пат им беше заедно...:pos::pos:

еве едно мое мислење за натпреваров

не беше толку лошо изданието на младите фудбалери на челзи како што изгледа на крајот
и да не беа катастрофалните интервенции на трнбал друкше ке правевме моабет и воедно тој најлошо изигра
исто така не се покажаа ни ди санто и матич а па не изигра ни оби микел толку добро не изигра единстениот што блесна е стариџ но највеке поради голот останатите изиграа просечно од измените најмногу ми се допадна хиларио човекот има напредувано доста во формата така да мислам дека нема да имаме проблем во наредните месец дена
исто така ми се допадна и чалоба али уште е рано да се зборуба дали ке го биде или не

како и да е оваа утакмица на челзи и не е баш некоја од подобрите така да ако реши некој да ја гледа како снимка му препорачувам
прво добро да се наспие и едно тенџере со вода за да се мие додека гледа:pos2:
а и сепак ајакс ја има можеби најдобрата школа за млади фудбалери така да.................

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom