Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки што е ова бе само афери од кај вас искачаат:toe:,сеа уште Абрамович фали да ја легне жената на Анчелоти па ке биде забавно:pos2:

Дечки што е ова бе само афери од кај вас искачаат:toe:,сеа уште Абрамович фали да ја легне жената на Анчелоти па ке биде забавно:pos2:
Чекај де и нему ќе му дојде редот, нели е веќе очигледно дека сме мета на срањата наречени англиски медиуми.

-Овребо ни ја е*а мамата

-На Платини не му се допаѓа повторно финале помеѓу 2 англиски екипи (а едната Манчестер веќе беше пласирана)

-Медиумите не земаа на пик, ко да нема афери во другите клубови со другите играчи

Што е следно? :uvo:

Изгледа само Мурињо им беше лек на овие гомно новинари(само да серат низ цел свет за еден посран тираж) само тој друг никој Карло си е премногу мирен и тивок.

Може некој да ми ги каже последните 4-5 натпревари од минатата сезона на Јунајтед?

Барселона - Јунајтед 2:0 ЛШ ( финале )
Хал - Јунајтед 0:1 (ПЛ)
Јунајтед - Арсенал 0:0 (ПЛ)
Виган - Јунајтед 1:2 (ПЛ)
Јунајтед - Сити 2:0 (ПЛ)
Арсенал - Јунајтед 1:3 (ЛШ) (полуфинале)
Миделзбру - Јунајтед 0:2 (ПЛ)

Доста ли ти се ? :) :smir:

Барселона - Јунајтед 2:0 ЛШ ( финале )
Хал - Јунајтед 0:1 (ПЛ)
Јунајтед - Арсенал 0:0 (ПЛ)
Виган - Јунајтед 1:2 (ПЛ)
Јунајтед - Сити 2:0 (ПЛ)
Арсенал - Јунајтед 1:3 (ЛШ) (полуфинале)
Миделзбру - Јунајтед 0:2 (ПЛ)

Доста ли ти се ? :) :smir:
Не, оште сакам :)

П.С. За тава питам

За 15ти декември била казната, не видех убаво преги

П.С. За тава питам

Aко си мислел дека лани пред крајот на сезоната излегле со 2 тим,демек да ни пуштат 3 поени,само да те потсетам дека лани они беа у втора лига :smir:

(извинете за офтопик)

П.С. За тава питам

Слабо гледаш Премиер Лига. Вулверхемптон претходната сезона ги немаше во Премиер Лигата ак не си забележил :) Друг пат гледи :helou:

Aко си мислел дека лани пред крајот на сезоната излегле со 2 тим,демек да ни пуштат 3 поени,само да те потсетам дека лани они беа у втора лига :smir:

(извинете за офтопик)

Слабо гледаш Премиер Лига. Вулверхемптон претходната сезона ги немаше во Премиер Лигата ак не си забележил :) Друг пат гледи :helou:
Абе ги помешах со Хал, а и не бех видел оти датата е 15ти декември.
Се извинувам :smir:

Во сабота играме против Вулверхемптон...Очекувам да не се форсира премногу првиот тим,да се излезе во нападот со Даниел Стариџ и евентуално Анелка и Малуда во формација 4-3-3 заедно во тандем со Стариџ.Очекувам победа од 0-1,0-2 така нешто...Би сакал Дрогба да влезе последните 20 минути од мечот,онака само колку да се испроба,некој од овие од вулфси да не го скине на терен...Онака само колку да го осети фудбалот последните 20 до 30 минути,зашто знаеме колку ќе биде потребен на Џузепе Меаца...Во сабота мечов е многу значаен,пред се за дигање на моралот и самодовербата на играчите...Ќе биде во секој случај интересен меч...Очекувам победа.А и едвај чекам да дојде среда,едвај..уште од сега сум возбуден,а камоли кога ќе дојде среда...Едноставно неможам да се стрпам..Знам дека сите ќе навиваат за Интер и за Пандев,но едноставно we are blue boys,mate...И дали некој има информација за Босингва и Есиен..Кога се враќаат конечно???А за во сабота,каде што ќе не даваат и на шител во 4 попладне оваа е мојата формација:
-------------------Cech-----------------
Ivanovic-----Alex------Terry------Ferreira
Deco---------Mikel-------------Lampard
Sturridge-----Anelka--------Malouda
:smir:

Немој жити се да излагаме со ослабнат тим , да не не казнат.:pos2::pos2::pos2:

Инаку Босингва би требало да биде спремен за натпреварот со Портсмут. Пред тоа не.

А да не знае некој состав за против Интер ? Отприлика кој би можел да биде најверојатно ?

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...le-contract-talks-Chelsea-stall.html?ITO=1490

Мене нема да ми претстави проблем да си замине,далеку е од она што порано беше.Ама да замине во главниот конкурент на Челзи,тогаш ќе испадне тешко копиле.

Као Тевез,Адебајор и остали!
Оти бе шо? А кај да оди на друго место? Виган или Евертон?

Нема афери, какви афери? Имаше со Тери и поминува. Друго не сум сретнал ништо. :toe:
П.С. : Анчелоти е разведен веќе подолго време, а во Лондон живеј во место сопственост на Абрамович, сам.

Изгледа само Мурињо им беше лек на овие гомно новинари(само да серат низ цел свет за еден посран тираж) само тој друг никој Карло си е премногу мирен и тивок.
Гледај, едноставно Анчелоти не треба а и нејќи многу да зборува. Особено за приватност на играчи. Тој е човекот и тоа е тоа, таков беше и од Милан - ако некој не трча ко шо треба, тогаш е „малку“ поинаку. Роналзабињо ко најсвеж пример - не еднаш Анчелоти има речено дека негоиот проблем има многу едноставно решение, дисциплина и трчање. :toe:

Тоа е проблем на тие кој ги интересира Англиската репрезентација, искрено сакам Кешли да не патува и во Африка, а Капело да испадни морон (ова потешко) и да го пресели Тери бар на клупата. Бриџи за заменик капитен, се разбира.

Да се плукнам во оваа формација без салам крилни играчи и без салам фул-бекови - а нападите очигледно ќе треба да се развиваат и бочно.
Зошто Дрогба да не игра? Балак? Жирков? Форсирање? Па цела недела немаат играно, кое црно форсирање...

Во сабота играме против Вулверхемптон...Очекувам да не се форсира премногу првиот тим,да се излезе во нападот со Даниел Стариџ и евентуално Анелка и Малуда во формација 4-3-3 заедно во тандем со Стариџ.Очекувам победа од 0-1,0-2 така нешто...Би сакал Дрогба да влезе последните 20 минути од мечот,онака само колку да се испроба,некој од овие од вулфси да не го скине на терен...Онака само колку да го осети фудбалот последните 20 до 30 минути,зашто знаеме колку ќе биде потребен на Џузепе Меаца...Во сабота мечов е многу значаен,пред се за дигање на моралот и самодовербата на играчите...Ќе биде во секој случај интересен меч...Очекувам победа.А и едвај чекам да дојде среда,едвај..уште од сега сум возбуден,а камоли кога ќе дојде среда...Едноставно неможам да се стрпам..Знам дека сите ќе навиваат за Интер и за Пандев,но едноставно we are blue boys,mate...И дали некој има информација за Босингва и Есиен..Кога се враќаат конечно???А за во сабота,каде што ќе не даваат и на шител во 4 попладне оваа е мојата формација:
super e vaak da igret ama i bez terry uste poubo, a za to so vikas za odvaj cekas ti ne si svesen jas kako ja cekam da pocnit hehe,a za povredive na esien i bosingva znam deka besinga za 1 nedela najpojke trebit da pocnit so treninzi a esien mislam za 2 ne sum siguren ama brzo ke e za 2 dule so inter tuka trebit da e:D

Оти бе шо? А кај да оди на друго место? Виган или Евертон?

Нема афери, какви афери? Имаше со Тери и поминува. Друго не сум сретнал ништо. :toe:
П.С. : Анчелоти е разведен веќе подолго време, а во Лондон живеј во место сопственост на Абрамович, сам.

Гледај, едноставно Анчелоти не треба а и нејќи многу да зборува. Особено за приватност на играчи. Тој е човекот и тоа е тоа, таков беше и од Милан - ако некој не трча ко шо треба, тогаш е „малку“ поинаку. Роналзабињо ко најсвеж пример - не еднаш Анчелоти има речено дека негоиот проблем има многу едноставно решение, дисциплина и трчање. :toe:

Тоа е проблем на тие кој ги интересира Англиската репрезентација, искрено сакам Кешли да не патува и во Африка, а Капело да испадни морон (ова потешко) и да го пресели Тери бар на клупата. Бриџи за заменик капитен, се разбира.

Да се плукнам во оваа формација без салам крилни играчи и без салам фул-бекови - а нападите очигледно ќе треба да се развиваат и бочно.
Зошто Дрогба да не игра? Балак? Жирков? Форсирање? Па цела недела немаат играно, кое црно форсирање...
bratce super e ova postava zs ak igret site ko za baksus mojt da ni se poverdet balak zirkov tie so viaks ,za so inter morat so cel tim da igrame

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom