Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер гол постигнал Михтаријан. Честитки за победата вчера, гледав нешто, ама не многу, оти Арсенал - Тотнам играа во исто време. Првиот гол го видов.Поздрав.
Што ти текна со аватаров![]()
Кој како излезе од Дортмунд не бидува ништо од него, оној Бариос до душе незнам ни каде отиде, но повеќе ни збор не слушнав за него,Ракитиќ во Севиља ништо посебно, Сахин ништо не направи ни во Реал ни во Ливерпул, Кагава такоѓе, Геце сега за сега се адаптира па ке видиме, ама тоа што покажа со Челси многу слабо, изгледа Клоп и Игорче ги колнат играчите кога заминуваат
)))
Кој како излезе од Дортмунд не бидува ништо од него, оној Бариос до душе незнам ни каде отиде, но повеќе ни збор не слушнав за него,Ракитиќ во Севиља ништо посебно, Сахин ништо не направи ни во Реал ни во Ливерпул, Кагава такоѓе, Геце сега за сега се адаптира па ке видиме, ама тоа што покажа со Челси многу слабо, изгледа Клоп и Игорче ги колнат играчите кога заминуваат
)))
Ракитиќ нема играно за Дортмунд, а Бариос потпиша за Спартак Москва.
Стигнуваат клетвите
Шала на страна, за секој играч има некоје објаснувајне.
Бариос не пасуваше во системот иако беше добар голгетер ама реално под Клоп играше на свој максимум. Отиде по парите во Кина што му беше голема грешка. Шахин немаше среќа пошто се повреди одма и после му падна и самодовербата а во Ливерпул тренерот го стави на сосема друга позизија која не му одговараше. Ете сега во Дортмунд се враќа пак по старите патеки. А за Кагава искрено не знам што е проблемот, не го играат на таа позиција на која играше во Дортмунд а и тој имаше повреда мислам. Убеден сум дека барем тој ќе успее ама овие примери можеби ќе задумаат некој играч од Дортмунд за да не си оди, и Дортмунд не плаќа со компири туку дава соодветна плата и секако е успешен клуб. За Лева ќе видиме како ќе се снајде во друг клуб, само треба да знае дека и во Дортмунд имал слаби периоди а имаа стрпленије, во други клубови и немаат тоа стрпленије.
Pa blisku bese,Perisic bese toj a otide vo Wolfsburg.Сега проверив сум бил грешка, незнам од каде ми останало дека играл во Дортмунд можеби некој друг Хрват играл па да сум ги помешал не е ни важно, во секој случај бош муабет беше, сите што ги набројав беа играчишта во Дортмунд сигурно не е ради клетва да ги стигнало па затоа им паднала формата!
Pa blisku bese,Perisic bese toj a otide vo Wolfsburg.![]()