Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И да им овозможи на Верон, Меси, Игуаин, Тевез и Ди Марија да напаѓаат без да имаат дефанзивни задачи затоа што сам ја држи целата средина на аргетинската репрезентација...

Играч без никаква креативност во средниот ред на Барса, па макар бил и деструктивец... НИКАКО!

Уште да има опција да не прави картони, би бил перфектен копач, ама че видиме.
Смешни сте.
Да не правел картони,па затоа е деструктивец,мора да е агресивен.Мене ама ич нема да ми смета ако секоја утакмица прави жолт,ама нон стоп да спречува противнички напади.
Играч без никаква креативност во средниот ред на Барса, па макар бил и деструктивец... НИКАКО!
Сега немал креативност,па малце ли креативни играчи имаме?

Ако така гледаш Бускетс има креативност на мртов коњ па Пеп го преферира во однос на Туре, а Маскерано е далеку од некреативен играч. Ако носиш одлуки само од тоа што си го гледал како игра во лига на шампиони со Ливерпул, да Маскерано е кретенче што крши нозе. Ама ако го имаш гледано во Вест Хем, Аргентина и во првите две сезони во Ливерпул знаеш дека е доста креативен и дека тоа што прави картони е затоа што Бенитез бара од него да прави прекршоци.

Барса Атл. е второлигаш.

Тие ви се вториот тим?
А што ако на пр догодина успеат и во прва лига. Можи да играат? Немам сретнато досега такво нешто па ме заинтересира. Ако знаете пишете.

Тие ви се вториот тим?
А што ако на пр догодина успеат и во прва лига. Можи да играат? Немам сретнато досега такво нешто па ме заинтересира. Ако знаете пишете.

Да.
Несмеат да играат во иста лига заедно.
Потешки противници во втора лига + поголемо искуство = подобри играчи, спремни за прв тим.

П.С. Ако игра некој ФИФА ( а незнам зашо би играл некој нормален ФИФА пред ПЕС.) ќе ги има за избор од следната година и Барса Атлетик. :)

Да.
Несмеат да играат во иста лига заедно.
Потешки противници во втора лига + поголемо искуство = подобри играчи, спремни за прв тим.

П.С. Ако игра некој ФИФА ( а незнам зашо би играл некој нормален ФИФА пред ПЕС.) ќе ги има за избор од следната година и Барса Атлетик. :)

Оти да не смеат, регистрирани се како друг клуб мислам

Оти да не смеат, регистрирани се како друг клуб мислам
Припаѓаат на исто спортско друштво и се водат како втор/резервен тим. Да беше посебен клуб, ќе неможеше Тиаго и компанија да се шетаат меѓу А и Б тимот кога ќе му текне на Пеп. Не смее Атлетик да игра во прва лига додека Барса е таму.

Иниеста најверојатно го пропушта утрешниот натпревар на мондиалот. Повредата е сериозна :( :( :(

Припаѓаат на исто спортско друштво и се водат како втор/резервен тим. Да беше посебен клуб, ќе неможеше Тиаго и компанија да се шетаат меѓу А и Б тимот кога ќе му текне на Пеп. Не смее Атлетик да игра во прва лига додека Барса е таму.

Ок, фала што ме просветли за овие факти:wink:

--- надополнето ---

Иниеста најверојатно го пропушта утрешниот натпревар на мондиалот. Повредата е сериозна :( :( :(

Жалосно:toe:

ЕлНињо ќе ја бира иднината помеѓу Барса и Премиер Лигата... Ако дојде кај нас Лео, Виља, ЕлНиљо.............. :vozbud:

ЕлНињо ќе ја бира иднината помеѓу Барса и Премиер Лигата... Ако дојде кај нас Лео, Виља, ЕлНиљо.............. :vozbud:

Светото тројство? А пак од друга страна тоа значи аут за Ибра или аут за просперитетните деца од Масија

Светото тројство? А пак од друга страна тоа значи аут за Ибра или аут за просперитетните деца од Масија

И кога ќе видиш не си ни така, не си ни обратно. Со детенцето ќе имаме убиствено трио напред, а без него ќе игра кантерата и Ибра (ако се распали). И ај сега биди паметен и кажи шо да правиш :)

Пред се ќе ми биде жал за Педро и Бојан што многу ретко ќе добиваат шанса. Во Ибра гледам иста песна како минатата сезона...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom