Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dobro e sto priznavat barem..:
Код:
[U]???????????[/U][URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=1017836291"][/URL] Brat  pazi sto zboris ne se vregaj tuka, za inter sum ali fakt e deka ne moze  vakva vecer da im se povtori pak na ovie. Zatoa ke si se raduvame u  sebe i nema da urlame tuka za da ne ni se desi na nas istovo na nou  camp. Ali cim zavrsi i toa tamu e togas veke i oficijalno ke kazeme koj e  koj

decki me interesira edno vase mislenje: Zasto Pep mu dava prednost na Trajce pred Toure? Ova rabota ednostavno ne mozam da ja sfatam.Ali po moe mislenje mozda e i to deka saka da go forsira za mesto na svetskoto prvenstvo.Deckoto nema nitu dobar pas do nekoj od napagacite,nitu moze da sutira kon protivnickiot gol,niti e fizicki podgotven kako sto mu dolikuva na eden klasicen DM(vo slucajot Toure).Siguren sum deka za nedela dena Pep ke go igra Toure mesto Trajce ne deka sfatil koe e drvo e posledno spomenatiot,nego sigurno bi do cuval za moznoto finale posto veke dobi 1 zolt karton:tapp:

J Oф топик:гледајте што групи прават на фб.. Изгубено е момче со надимак Меси?:tapp: [COLOR=#000000 напиша:
Синоќа, на 20 април се изгуби дете на височина околу 170 сантиметри во дрес на Барселона и се одзива на името Меси! Последен пат е виден на загревањето околу 20 часот и 45 минути. Ве молиме доколку некој го пронајде да ја извести полицијата!!!
п.с. сите нови информации за момчето пишете ги на ѕидот на групата со цел побрзо да го пронајдеме !!!:tapp::tapp::tapp:
[/COLOR]http://www.facebook.com/group.php?gid=114815748541151&ref=nf#!/group.php?gid=114815748541151&v=wall&ref=nf
какви само деца постојат,не ми е јасно:tapp::tapp:

Од Струмица е типчето што ја отвори групата и можам да ти кажам со дека го знам детето и сигурен сум дека не ја ни гледал утакмицата туку фраер да се направи на ФБ ја отворил групата.Истото го правеа и со Арсенал па и пукна 4 гола.Ама џабе е се да им објасниш,не разбираат

Педро: Нема да му го простиме овој пораз на Интер http://sportdenes.com/index.php?opt...10-43-22&catid=7:2009-12-26-20-26-31&Itemid=9
Oф топик:гледајте што групи прават на фб.. Изгубено е момче со надимак Меси?:tapp:
Синоќа, на 20 април се изгуби дете на височина околу 170 сантиметри во дрес на Барселона и се одзива на името Меси! Последен пат е виден на загревањето околу 20 часот и 45 минути. Ве молиме доколку некој го пронајде да ја извести полицијата!!!
п.с. сите нови информации за момчето пишете ги на ѕидот на групата со цел побрзо да го пронајдеме !!!:tapp::tapp::tapp:
http://www.facebook.com/group.php?gid=114815748541151&ref=nf#!/group.php?gid=114815748541151&v=wall&ref=nf
какви само деца постојат,не ми е јасно:tapp::tapp:
Јас го знам, Фан на Задрид е..
Може да јаде гомна колку сака, Меси е број еден во светот и тоа цел свет го знае.:smir:

decki me interesira edno vase mislenje: Zasto Pep mu dava prednost na Trajce pred Toure? Ova rabota ednostavno ne mozam da ja sfatam.Ali po moe mislenje mozda e i to deka saka da go forsira za mesto na svetskoto prvenstvo.Deckoto nema nitu dobar pas do nekoj od napagacite,nitu moze da sutira kon protivnickiot gol,niti e fizicki podgotven kako sto mu dolikuva na eden klasicen DM(vo slucajot Toure).Siguren sum deka za nedela dena Pep ke go igra Toure mesto Trajce ne deka sfatil koe e drvo e posledno spomenatiot,nego sigurno bi do cuval za moznoto finale posto veke dobi 1 zolt karton:tapp:
toa nikogas nikoj nema da go svate
kako so ne znaeme zosto go prodadi eto taka ke bide i za drvoto busktes
no najverojatno moe mislenje e deka zs e od skolata na barsa i zatoa go forsira

ajde be ne se nervirajte so glupi rab i arsenal go baraja go najdoja i ovie go baraat 4e gi go najdat mnogu ubavo:smir:

4e vidite na kampot vistinskiot ibra so praj ne se sekirajte veruvajte vo najdobrite:smir:

VIVA LA BARCA MAS QUE UN CLUB

да не беа грешките на судиите Барса ќе се извлеќеше вчера,ќе имаше поволен резултат....овие судии не се да судат ни за во општински лиги

Добро дечки , ај голот нека ви биде од офсајд .......ја за нас шо не оштети судијата не ни зборам ама дај кажете кој е тој ЧИСТ пенал врз Дани Алвеш ?

Добро дечки , ај голот нека ви биде од офсајд .......ја за нас шо не оштети судијата не ни зборам ама дај кажете кој е тој ЧИСТ пенал врз Дани Алвеш ?

znaci vaka dodeka traese mecot imase i ofsajd,imase i nedosudeni fauli vrz Barca,imase i penal vrz Alves,imase i 1000 pcuenja po sudijata(od moja strana zboruvam) ali se toa sea e gotovo,znaci imalo nemalo rezultatot vika 3-1 za Inter.Pominat limit imam taka da ne sum gledal repeticii na tie momenti.Nema da se bunime na sudiite,samo bi se molel idniot mec da bide fer i korekten za dvete strani:smir:

Не не , не да ми каеш дека имало пенал пошо ја ти тврдам дека немаше ....

Еве покажи со клип со слика кај имало пенал ?

Ја Снајдер го видов као ги шири нозете после самиот клизач и покажува како нема ништо пред Алвеш да си падне ??

Па јбг , не сме му ние криви што сака итаљанска финта на итаљани да им продаде .....

Во право сум ?

tocno neznam ja vidov repeticija samo sinoka,i sea kolku ubavo vidov,so kakva strast vidov toa e drugo,ali mal kontakt imase sea dali Snaider mu popreci,ili pa Alves sam ja vmentna nogata megu nozete na Snaider,toa ke mi ostane dilema se do 1 Maj koa ke imam limit,ili pa aj podocna bas onaka ke idam da vidam snimka nekade,cisto onaka radi ljubopitnost:)

a ti bi mozelo edna usluga da mi naprajs ako ne te mrzi,sea koa veke zborime za sudiskite odluki.Najdi mi klip koa Messi sutirase faul a Cesar odbrani,nekolku sekundi podocna cinam deka imase cist faul vrz messi i toa na rabot na 16.:smir:

клик
и јас се прашувам зошто:toe:

bas preeska citav,i ovoj pat mora da se soglasam so goal.com,zasto ne go smeni Busquets koa veke se gledase deke bese izguben,koa veke imase i zolt karton,i koga na klupa go imase Toure

Не не , не да ми каеш дека имало пенал пошо ја ти тврдам дека немаше ....

Еве покажи со клип со слика кај имало пенал ?

Ја Снајдер го видов као ги шири нозете после самиот клизач и покажува како нема ништо пред Алвеш да си падне ??

Па јбг , не сме му ние криви што сака итаљанска финта на итаљани да им продаде .....

Во право сум ?
еве ,2 минута и 10та секунда од клипчето,пресуди сам,кажи реално дали имаше контакт или не и каков нормален старт е одназад кога играчот е веќе избеган и повеќе од метро....

od snimka nikoj nemoze ubavo da proceni dali imase penal ili ne zatoa sto i snajder iskusno napravi so toa so gi rasiri nozete,pa taka i da imalo kontakt ne se zabelezuvase ubavo
no mislam deka mozese da svirne penal zatoa sto barsa gubese 3 1 i barem da mu dadese sansa da se vratat na rezultat,sme bile svedoci na vakvi sansi kade sto sudiite mu davale sansa na timot so bil vo negativa no nema vrska toa e vike zavrsena rabota i ne sakam vike da pravime muabet zatoa i ke si pocekame do drugata nedela so nadez deka mozat da se dadat 2 gola a da ne primime nitu eden

P.S.aj ako moze malku prevod za buskets i ture so bese toa :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom