Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Барселона не е Јувентус:):)

фала богу знам дека барселона не е јувентус само овој искомплексираниот што навива за шест тима го просветлував дека така велеше односно пишеше како интер ќе го примат од јувентус..:toe:

Кажи му на овој, али и со црвен не можат со Барса :toe:

Нека му исклучат играч на барса ќе видиш дали неможат..вака од прва рака секој можи да кажи

фала богу знам дека барселона не е јувентус само овој искомплексираниот што навива за шест тима го просветлував дека така велеше односно пишеше како интер ќе го примат од јувентус..:toe:
абре дете човек што прати сериозно фудбал,ги прати сите појаки лиги и има свои симпатии,така можеш да правиш споредби не да те лажат само италијаниве....гледаш последно повеќе италијанскиот фудбал се игра по судници,а не на зелениот тепих....пратам фудбал нешто повеќе од 15 години и имам видено се и сешто во фудбалот ама никако да сватам дека македонец може да навива за еден клуб во светот од една лига,значи ако си загреан за фудбал прво го пратиш матичниот затоа што првите контакти си ги имал со него а после во светот.....не се прајте не знам европејци или австралијани со сила ко се знае дека сме ѓупци бе алоооооооооо

Е да екипо заборавив:(
Тажна вест:(
Нашето најдобро другарче од фан-клуб Челзи е банирано на 4 месеци:(Ќе нема кој да дрка сега на Реал и на чии постови да се смеам:(

Е да екипо заборавив:(
Тажна вест:(
Нашето најдобро другарче од фан-клуб Челзи е банирано на 4 месеци:(Ќе нема кој да дрка сега на Реал и на чии постови да се смеам:(

Даворче??? Штета. Сеа нема кој да ми дава црвенки стално кога ќе го спомнам Иниеста у некој пост...

ќе биде тешко со интер, дефинитивно мурињо спрема нешто?! колку и да го мрзам мора да се признае дека е добар тренер..како беше:нема изгубено утакмица дома 5 години??? и иако сите мислат дека ќе игра максимално дефанзивно и грубо, мислам дека баш напротив ќе проба нешто ново, по напаѓачки и по храбро, добра лекција научи додека играа во групи! не дека утре ќе се разлетаат интеристите по терен и ќе имаат посед 70% ама толку колку што можат..
искрено се надевам дека нема да биде како првата у групи, ТОТАЛНО незаинтересирани за победа, зошто тоа е идиотска игра и филозофија што ич не и иде у прилог на Барса, тие не можат да играат фудбал против екипа шо не сака да игра фудбал, као лани челси..
ама Барса е Барса и никад не се откажува од својот стил така да што и да се деси знам дека ќе дадат максимум и ќе излезат храбро и достоинствено тоа е целта на Пеп а и на сите играчи!

мене ме плаши што го нема Иниеста во тимот,тандемот Чави-Иниеста е незаменлив на теренот! да беше спремен Иниеста и Мурињо да влези не ќе може ништо да постигне Интер

мене ме плаши што го нема Иниеста во тимот,тандемот Чави-Иниеста е незаменлив на теренот! да беше спремен Иниеста и Мурињо да влези не ќе може ништо да постигне Интер
I Murinjo i Morati .........:pos2:

го нема иниеста, има некој друг, големите клубови како Барса треба да го надокнадат отсуството на било кој! во втората утакмица по групи на клупа беа и Меси и Ибра, па другите за 30 минути ја завршија работата..

abe so zboruvate vie luge real da gi pobede majorka nema sansa go krka real tamu 100000000000% sto vi e vam najmnogu real ako izvle4e nerreseno so majorka.a za nas sevilja 4e gi tepame 100% za kupot a so viljareal 4e bide malce potesko ama i niv 4e gi ski4mime:smir:

До коа ќе им враќате на Севиља за купот, нели им вративте одма следната недела после елиминацијата? хаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom