- Член од
- 27 септември 2009
- Мислења
- 2.197
- Поени од реакции
- 1.089
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажи му на овој, али и со црвен не можат со БарсаБарселона не е Јувентус![]()
Барселона не е Јувентус![]()
Кажи му на овој, али и со црвен не можат со Барса![]()
абре дете човек што прати сериозно фудбал,ги прати сите појаки лиги и има свои симпатии,така можеш да правиш споредби не да те лажат само италијаниве....гледаш последно повеќе италијанскиот фудбал се игра по судници,а не на зелениот тепих....пратам фудбал нешто повеќе од 15 години и имам видено се и сешто во фудбалот ама никако да сватам дека македонец може да навива за еден клуб во светот од една лига,значи ако си загреан за фудбал прво го пратиш матичниот затоа што првите контакти си ги имал со него а после во светот.....не се прајте не знам европејци или австралијани со сила ко се знае дека сме ѓупци бе алоооооооооофала богу знам дека барселона не е јувентус само овој искомплексираниот што навива за шест тима го просветлував дека така велеше односно пишеше како интер ќе го примат од јувентус..![]()
Е да екипо заборавив
Тажна вест
Нашето најдобро другарче од фан-клуб Челзи е банирано на 4 месециЌе нема кој да дрка сега на Реал и на чии постови да се смеам
![]()
I Murinjo i Morati .........:pos2:мене ме плаши што го нема Иниеста во тимот,тандемот Чави-Иниеста е незаменлив на теренот! да беше спремен Иниеста и Мурињо да влези не ќе може ништо да постигне Интер