Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се согласувам за Абидал,можеби требаше лани да му донесиме посериозна конкуренција како што е Максвел,човекот е сосема различен!

Со малку закаснување нека ни е честито побведава и нека ни се множат. Како шо читав прво сме одиграле многу слабо, ама затоа во второ полувреме сме им наплатиле и за првото. Ибра:zver:пак даде гол, сега и против Интер да експлодира ќе биде супер.
Едвај чекам 16 да дојде и да го гледам Ибра против Интер.

Се зборува дека Пеп го сака Лука Тони во тимот. Изгледа овој би бил резерва, или во некои натпревари тактичка замена. Мислам дека ако дојде би ја имал истата улога како што Ларсон ја имаше кај Рајкард.

Ако дојде Лука Тони-топ,само Бојан ке треба да се врати на позицијата лево крило како во последната сезона на Роналдињо

Каков Тони бе?!?!

Тој човек неможе празен гол да погоди од два метра ни 15 метра спринт да истрча. Буквално е бескорисен. Подобро да го земеме Дани Гуиза ако ни треба замена отколку кретенот.

За замена би бил повеќе од добар, не се сомневам во тоа.

Замената треба да влијае некако на играта, а Тони последниве две години нема кондиција, неможе да дигне нога повеќе од 15 сантиметри и неможе ни да скока. Човекот не вреди и тоа е факт нема потреба да купиш играч што не е ништо подобар и е уствари полош од тие што ги имаш во Б тимот.

Да купиш стар фудбалер кој не е во форма е само пополнување место за џабе мислам дека Пеп нема да проба да го купи, а ако Чики му предложи ќе одбие.

Ne be ne veruvam deka Toni bi se snasol kaj nas...ne i odgovara igrata na BARCA..nie pravime brza igra a toj e mnogu spor!

Каков Тони не иде предвид,во право е стар даст,пензионеров на утакмица не трча ни 100 метра,во офсајд останува секогаш,Ван Гаал сигурно има причина што не го става во првиот тим,Љоренте или Гуиза би биле многу подобри решенија од него

nikogas ne mi se svigal ovaj fudbaler,za zamena ni treba mlad,talentiran teknicki,brz napagac...ima kup vakvi vo slucaj da odlucat za vakov vid transfer

Сепак не требаше Кеирсон да биде даден на позајмица, или барем да беше даден до Јануари. Баш ќе ја гледам денес Бенфика во 19:00 да видам како ќе одигра ако биде пуштен во игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom