Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам и да не е добил црвен картон Бускетс, тој има повеќе жолти во низа и ќе паузира со Тенерифе.

Бускец не доби Црвен. Проверете ако сакате и на Livescore.com и на FCBarcelona.com .:smir:

абе коментаторот да не е член на кајгана ? :tv:

Сакаше џентлмен да излезе Серџо да се поздрави со судијата, само што овој беше на едно 50 метри од него. Судијата мислеше дека намерно се прави како да не знае дека треба да излезе и покажа жолт, ама виде Трајче пушти рака да се поздрави и му прости. :facepalm2:

Него знае некој зошто е баниран Давор? - Јас па се чудам зошто го нема да ни се сити на поразот од интер.

dobi brat 100% ti kazuvam pokazja posle 1 min od ko izleze veruvaj mi:smir:

btw so mu e na 4oekov be da ne imal nekoj grd kosmar ili premnogu se drogira pa neznae so zboruva:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
http://sportdenes.com/index.php?opt...13-31-33&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5

Си се збунил...тоа што го покажаа со црвено беше за тоа дека е излезен од игра и веднаш потао покажаа со зелено за Јаја :)

Ај едно финале поминавме, уште три останаа.

Ej Бусктетс е најголема легенда на Барса, ни дедо му никој :pos2: Талент невиден. За малку ќе се поздравеше со судијата :pos2::pos2::pos2:

Си се збунил...тоа што го покажаа со црвено беше за тоа дека е излезен од игра и веднаш потао покажаа со зелено за Јаја :)

e mozi i za toa da e brat da se imam zbuneto ama i onaj komentatoron me zbuni rece:'sepak na buskets mu e pokazan crven karton' :tapp: toj slep jas 4or se pogodivme :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Кеирош: Реал ќе биде новиот шампион во Шпанија

Мислам дека уште среда после Мајорка ќе се демантират ова :)

Него знае некој зошто е баниран Давор? - Јас па се чудам зошто го нема да ни се сити на поразот од интер.

Поради навреди и пцуење е баниран 4месеци изгледа....али ќе се врати посилен од кога и да е :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom