Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ништо сериозно, а и ништо нема на страната на Барса околу евентуална повреда на Чави:smir:

Да да мислам дека сега Росел ќе го замени сега на Лапорта на претседателската функција:smir:

Според многумина фанови на Барселона овој Росел не е најдобриот избор за претседател на Барселона, за Барса најдобро би било да остане Лапорта

Според многумина фанови на Барселона овој Росел не е најдобриот избор за претседател на Барселона, за Барса најдобро би било да остане Лапорта

Неможе да остане Лапорта во никој случај... му истече мандатот и нема право да се кандидира пак. Мислам дека Росел е на прав пат да стане новиот претседател, барем од ова што се пишува по весниците. И посебно ми се допадна тоа што сакал да му остави на Пеп целосна слобода над трансферите, што би значело дека нема да има Спортски Директор ( она што е Чики денес).

јас како што разбрав во конкуренција бил некој Ферер кој бил подобра опција од Росел али можеби грешка сум разбрал:toe:

Јас како што знам Росел го зема Роналдињо пред носот на Манчестер.

Mislam deka najdobro e da ostane Laporta, od koga e Laporta Direktor na Barsa se nekako poveke Uspeshni sme, Osvojuvame trofei vo Shpanskata Liga, Ligata na Shampionite, Bez dilemi najdobro e da si ostane Laporta.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom