Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
dobro e i vaka 1 1
dobro e sto bojan go dadi golot da mu se vrate samodoverbata i da rastura vo novata sezona
sega so e na red,ima uste prijatelski ili kako e neznam tocno

Dobro e...

Da ne znae nekoj so kakov sostav izigravme?

Ја пропуштив оваа утакмица,не ни знаев дека ќе играме :nesum:

Добро е и 1-1 неможе се да тепаме.:)

iniestaa.jpg

Момент на сезоната 2008-2009!

Уште еден добро фатен момент...за некој друг да плаче. :smeshko:

Ги читав постовите од пооддамна на темата кога игравме со Реал и со Челзи реваншот, сите се радувале на победите на Барса, и фанови на Арсенал, Манчестер, Рома, Јуве, Интер ... Мање битно, таква сезона ретко кој има.:)

wwceftfvid.jpg
rmfcb26x27x.jpg

dosta gi placime navivacite na mancester i celzi
neka poplacat sega nekoj drugi:pos2::pos2:

0000054974article.jpg

ovoj da ne probuva da leta:pos2::pos2:

b8d211nnm6.jpg

nasmevkata na valdes i taznata faca na raul:pos2::pos2:

barcelonamadridjoanlapo.jpg

so si vika pretsedatelot na real
ke prekinat li ovie,svarno se bez oset:pos2::pos2:

Имаше во последно време информации дека Хенрике повторно ќе одел на позајмица,овојпат во Сарагоса-луѓе ова според мене е лош потег

Го дадовме Касерес на позајмица,за Милито знаеме сите каква е работата,Маркес многу често се повредува,Пујол веќе застарува и ја губи брзината, останува само Пике,ако го дадеме сега и Хенрике сме ја зафркнале работата
Затоа Пеп сака да го донесе Чигрински

Знам дека ги имаме Муниеса и Фонтас,ама млади се и не можиме да се потприме на нив,на важни утакмици
Најубаво е да си остани Хенрике,а да дојде и Чигрински!

Незнам шо се замарате со шпекулации, да сакаше Пеп да го прати Енрике на позајмица ќе го остаеше уште една сезона во Леверкузен, ова е само уште една глупост на некој весник колку да се пополни страната :helou:

И Хлеб е пратен на позајмица во Штудгарт, иначе Хенриќе нема да иде на позајмица тоа е некоја глупост за да ги пополнат страните на весниците, Пеп за џабе не го доведе од позајмица за пак да го прати не им верувајте на македонските глупи страни, додека не видам на официјалната на Барса ништо не верувам.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom