Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки, одржана лекција по фудбал.

Пике 6-2 редно беше да се запише и тој:).

Остајте ги, жал ми падна:)
Честито победа:helou:

Честито победа, честито титула! Ни покажавте како се игра фудбал...:smir:

Браво за Барса. Очекував да експлодираат вечерва но и поголем отпор на Реал.

Иниеста,Секоја Чест.:smir:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

2-6 ... 2-6 ... 2-6

Шампионииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии, тоа се вика шампионски дух. Ќе го замолам Хидинг да гледа што го чека во среда.

МАСАКРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

2-6 ... 2-6 ... 2-6

Шампионииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии, тоа се вика шампионски дух. Ќе го замолам Хидинг да гледа што го чека во среда.

МАСАКРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Штета што Хидинг ќе се затвори највеќе што може, и подобриот нема да победи. Барса е најдобар клуб во Европа годинава, и заслужува да освои и лига на шампиони, ама антифудбалот скоро секогаш победува.

ПО ПО ПО ПО каков фудбал ејј! Дај аман уште челзи да се помини ..

Нека се затвори, и шансите за гол ќе му се помали. Сепак мислам дека ќе тргне по офанзивно од играта на Камп Ноу.

leleeee so mu napravivme na ovie od zadrid:pos2::pos2:
ne znam dali ke znaat od kade da ispadnat od svojot stadion:pos2::pos2:

Не ми се верува што гледав:vozbud:петарда во сред Мадрид...можете полека да мислете на титулата :)

Леле леле што се задеси бре луѓе? Сеуште не можам да сватам :pos::pos::pos:

Браво Барселона, браво ПЕП, ПЕРФЕКЦИЈА! Не знам што да кажам друго.. Фалеше уште Валдес гол да им пикне :pos:

Честита нека ни е победата а и титулата, заслужена ни е :smir:

2-6 ... 2-6 ... 2-6

МАСАКРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Уживај си бе...6 гола на Стемфорд нема шанси да дадете...

Честитам.. Сосема заслужен МАСАКР.
Се читаме во среда.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom