Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како прво: Што очекуваше ти? Да играше Роналдињо прв тим сигурно дека ќе останеше, не гледам причина зошто би заминал од Барса, ама цела сезона ја преседе на клупа, и во тој момент формата му падна на 0, и што мислеше ти Рон ќе сака уште да остане во Барса? Колку и ти да ја сакаш Барса, во таква ситуација и ти би го направил истото.
Како второ: Ето не беше официјално ставен на трансфер листа, сето тоа беа шпекулации од новиниве летоска. Нормално како и секогаш и секаде, кога доаѓа до смена на тренер посебно на лето, одма се шпекулира демек некој ќе замине, на некого не смета тренерот и слично. Точно дека имаше некој конфликт меѓу Пеп и Ето, памтим на почеток на сезона кога Барса постигна гол (незнам со кого играа), Ето стана од клупа и радувајќи се го гурна малку Пеп, и овој го загледа така ладнокрвно...и тука ме изнервира многу. Ама еве Ето им докажа на сите каков играч е, и дека е стрелец од прва класа, така да незнам што да кажем друго...

Ето БЕШЕ официјално ставен на трансфер листата. На првата прес конференција со Пеп, патем ОФИЦИЈАЛНА, тој јасно и гласно кажа дека не ги сака Рони, Деко и Ето во тимот. Не беше тоа никаква шпекулација. Тоа што не го продадоа беше заради тоа што од каде и да стигнеше некоја понуда, тој клуб неможеше да си дозволи да му дава толкава плата како што бараше Ето. Потоа следеше турнејата во САД каде што Ето покажа дека знае да биде оној стариот и овде почна Пеп да го менува мислењето. Инаку за тоа на натпреварот против Бетис каде што Ето се радуваше за голот на Гудјонсен и во таа ситуација го турна Пеп, после натпреварот следеше објаснување зошто така го погледнал. Како што знам јас до сега не е имало конфликт помеѓу него и играчите, а верувам дека нема ни да има затоа што Пеп е прекрасна личност, со сите играчи е близок и се однесува спрема нив како спрема свои другари. Но што знае да одржи дисциплина помеѓу толку ѕвезди во тимот знае. И затоа ја има подршката од мене во секоја негова одлука:smir:

By the way

"Sería la bomba ver a Villa con Leo Messi"

Изјава на агентот на Виља:vozbud:

----------Анри------------Ето------------
--Роналдињо--------------------Меси----

Ова беше најдобриот напад според мене... штета што никогаш не заиграа заедно. Незнаеше Рајкард да ги постави како што треба, не проба ниту еднаш да ја смени таа 4-3-3 тактика во нешто поразлично. Али јебига, фали Роналдињо од Fantastic Four.

Не баш.

Како прво е невозможно да се игра со 4 напаѓачи на секој натпревар што значи дека формацијата горе не е стандардна, 4-2-4 или 3-3-4 формации не постојат.

Второ, заедно беа тапа, Ето беше повреден долго, Анри се приспособуваше, Роналдињо беше дебел и мрзлив...

И трето Ето не е ни приближно технички добар како Виља.

Според мене најдобар напад на сите времиња можеше да биде Роналдињо-Ето-Меси ама Меси беше премногу млад додека Роналдињо беше во топ форма па и од тоа не стана ништо.

Ако ги купиме Виља и Рибери и успееме да ги уиграме мислам дека ќе ги гледаме најдобрите индивидуални и заеднички голови на сите времиња.

Не бе одлично ме свати Фабрегас уште 3 години ќе игра кај вас потоа кај нас ќе остаре за кај вас:):)

Lele lud li e ovoj be samo on da ne dojde poima nema od fudbal:nenene:
Аха, така значи викаш?
Добро да си знаеме.

Не баш.

Како прво е невозможно да се игра со 4 напаѓачи на секој натпревар што значи дека формацијата горе не е стандардна, 4-2-4 или 3-3-4 формации не постојат.

Второ, заедно беа тапа, Ето беше повреден долго, Анри се приспособуваше, Роналдињо беше дебел и мрзлив...

И трето Ето не е ни приближно технички добар како Виља.

Според мене најдобар напад на сите времиња можеше да биде Роналдињо-Ето-Меси ама Меси беше премногу млад додека Роналдињо беше во топ форма па и од тоа не стана ништо.

Ако ги купиме Виља и Рибери и успееме да ги уиграме мислам дека ќе ги гледаме најдобрите индивидуални и заеднички голови на сите времиња.
Тој кажа дека како играчи најдобриот напад а тие дали 2-3 натпревари изиграа заедно и ништо не покажаа инаку за Виља по се изгелда дека не е шпекулација ем тој изјави дека ако ја напушти Валенсија ќе остане во шпанија така да фаворити сме летово за неговиот потпис:vozbud::vozbud:

Тој кажа дека како играчи најдобриот напад а тие дали 2-3 натпревари изиграа заедно и ништо не покажаа инаку за Виља по се изгелда дека не е шпекулација ем тој изјави дека ако ја напушти Валенсија ќе остане во шпанија така да фаворити сме летово за неговиот потпис:vozbud::vozbud:
Аууууу каков напад би бил тоа Меси Ето и Виља. Ќе пука од сите страни нема да знаат од кај им влегло,а од кај им излегло.

Аууууу каков напад би бил тоа Меси Ето и Виља. Ќе пука од сите страни нема да знаат од кај им влегло,а од кај им излегло.

Сепак мислам дека ако ви дојде Виља шансите Ето да остане се прилично мали.

Сепак мислам дека ако ви дојде Виља шансите Ето да остане се прилично мали.
Грешка си брат Ето самиот изјави дека кариерата ќе си ја заврши во барса ако сум грешка поправи ме ако сака нека кисне секој наптревар на клупа истото го кажа и Анри најверојатно Анри ќе остане во барса и другата сезона па после ќе планира што ќе прави ама ќе видиме .

Грешка си брат Ето самиот изјави дека кариерата ќе си ја заврши во барса ако сум грешка поправи ме ако сака нека кисне секој наптревар на клупа истото го кажа и Анри најверојатно Анри ќе остане во барса и другата сезона па после ќе планира што ќе прави ама ќе видиме .

Aбе он може кажал така ама сигурно не зел у предвид дека Давид Виља ќе му биде конкуренција, а и не верувам Виља да дојде со намера да седи на клупа.

Ја мислам дека Рибери би бил далеку подобра опција за Барселона, во моменталната ви формација може да игра на 2 позиции, а Виља вади максимум само на една, за која патем веќе имате 2 играчи, искрено не знам зошто толку се палите на Виља, кога сте макимално покриени на таа позиција.

Aбе он може кажал така ама сигурно не зел у предвид дека Давид Виља ќе му биде конкуренција, а и не верувам Виља да дојде со намера да седи на клупа.

Ја мислам дека Рибери би бил далеку подобра опција за Барселона, во моменталната ви формација може да игра на 2 позиции, а Виља вади максимум само на една, за која патем веќе имате 2 играчи, искрено не знам зошто толку се палите на Виља, кога сте макимално покриени на таа позиција.
Виља стартер Анри резерва доколку дојде.

pa ke pravime DREAM TEAM za koj vie sonuvate

Абе рано е да се збори за трансфери, а ако дојде ќе видиме како ќе играат заедно. Ако памтам добро, и пред 2 сезони викавте фантастик фор, ќе давате по 10 гола на натпревар па видовме што бидна. Чекајте, за се си има свое време, ќе видиме што и како ќе биде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom