Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Анриииииииииии!

едит:Алвес се повреди!

Ауууу глупиот судија до дека да ги викне лекарите....:tapp::tapp::tapp::tapp:

Кој друг ако не Меси?2-1

п.с.
Валдез е за у зтвор

Туф, кој натпревар мамата...

овој Валдес ви е тапа жива

Алвес е за на бродвеј.
Убави голчиња паднаа, само да не беше слеп линискиот судија.

Валдез од 24 м прима гол,а 1 на 1 брани!:pop::pop::pop:

Добро бе не ти се свиди дека не пишува дека се согласил да оди во Реал Мадрид да пишуваше така ќе викавте точно е не лажат весниците а сега лажат и јас не викам дека 100% е точно ама додека не каже Рибери дека не е вистина значи вистина е.:toe:

Знаеш Меси кога ќе отиде во Баерн, никогаш.
dali i togas :pos2::pos2::pos2:

ako na anri i messi bea ubavi golevite na forlan bese preubav,a za valdez nemam zborovi kikser neviden trebe podhitno da se smene.

Добро полувреме. Се бранеше голот на Форлан, Валдез беше ептен лошо позициониран и изненаден па ни рака не пушти ама што е тука е. Меси во вистинско издание, Анри продолжува со добра форма. Слаби точки ова полувреме се Валдез и Гудјонсен. Ајде се надеваме дека вака и ќе остане =D

Пу бре, можевме да одиме на полувреме со добра гол разлика, ама кој ако не Валдез. Ајде сеа да не се опуштат да им дадеме уште 2, и да ја завршиме работата.

Валдез оди скриј се бе, до кога ќе патиме од тебе.:kesa:

ako ne bese tolku ispadnat od golot valdez imase sansi da se odbrane ovoj sut na forlan ama tokmakot i ne ocekuvase deka ke sutira forlan
a gudjonsen kako mozese da promase samo toa ne mi e jasno,a preubava sansa imase

Многу бече испаднат од голот Валдез за да можеше да ја фати таа топка.Ама ок како и да е одлични голови паднаа,кој од кој беше поубав.Имаа и Атлетико и Барса уште шанси ама ок добра е и вака.Сега Ето или Меси да им лупнат уше еден и раат да ја тераме утакмицава до крај.

2-2 epa taka e koga promasi eto odma kaznija

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom