Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Касерес е најдобриот играч од одбраната кој дојде во Барса ова лето. Има многу потенцијал, само треба да се вклопи добро, а тоа ќе се случи само ако му се дава шанса.
Инаку Ето го постигнал 100тиот гол за Барселона.

samuel-etoo.jpg

:vozbud::vozbud:

Касерес е најдобриот играч од одбраната кој дојде во Барса ова лето. Има многу потенцијал, само треба да се вклопи добро, а тоа ќе се случи само ако му се дава шанса.
Инаку Ето го постигнал 100тиот гол за Барселона.

samuel-etoo.jpg

:vozbud::vozbud:

ГРЕШКА,Алвес е најдобриот играч од одбраната што дојде.
Ајде Ето уште 100 да дадеш!!!:vozbud::vozbud:

Грешно се изразив... сакав да кажам најдобриот централен дефанзивец.

Што му стана на Ето...сам си го бара. Кога го постигна Гуди третиот гол, Ето го "бутна" Пеп и го прегрна. Гвардиола се изненади, му упати 'поглед-убица' и го прегрна. Некако ми изгледа да нема авторитет Пеп.

Јас пак мислам дека има поголем авторитет од Рајкард, тоа го потврдија и играчите по натпреварот против Нумансија, кога влегол во соблекувалната и им рекол се што мислел за тоа како играле.
А за ова со Ето, повеќе ми изгледаше дека во момент на радост го направи тоа, а Гвардиола го погледна така зошто треба да се знае кој е ШЕФОТ во тимот :)

хах интересен момент беше тоа.

кој поглед му го упати само Пеп :pos:

Јас пак мислам дека има поголем авторитет од Рајкард, тоа го потврдија и играчите по натпреварот против Нумансија, кога влегол во соблекувалната и им рекол се што мислел за тоа како играле.
А за ова со Ето, повеќе ми изгледаше дека во момент на радост го направи тоа, а Гвардиола го погледна така зошто треба да се знае кој е ШЕФОТ во тимот :)

Тоа е недозволиво да му се случува на авторитетен тренер. За малку ке паднеше кога го бутна...а пред да го прегрне ми изгледаше како да ке му залепи шамар Ето на Пеп.

Ќе се разберат двајцата на тренинг. И треба за многу работи во одбраната да дискутира со играчите, недозволиво е вакво нешто да се случува на натпревар.

ќе не почасти некој со головите?

и како голот од Ето првиот ве бендиса ? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom