Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не се согласувам, анри ама баш ништо не придонесе и мораше да биде изваден
и не смееме да се опуштиме и да се ослонуваме секогаш на меси ккао што праввеме порано со роналдињо, мора секој да си ја заврши својата работа перфектно

во целост се сложувам со твоево мислење.

^^А Бојан дан направи нешто ? :) :)

Немам ништо против Бојан ама мислам дека не треба да се ослонуваме многу на Бојан сепак е млад и има за учење уште многу а Анри е поискусен и знае повеќе да се снајде во такви ситуации:smir:

Уопште не ме бендиса играта на Барселона, слабо,бавно исто ко лани ама ни малце не видов подобрување во играта ,алвез некако многу слабо не даде ни еден центаршут ко со треба анри исто слабо и од меси очекував поише,инаку многу некако ми делувааа играчите измешано по теренот, меси не играсе на неговата десно крилна позиција али тоа е ,повеке срека наредното коло!!

Се истрошивме на ебените пријателски ............

Ама може да се каже оти и немавме среќа, Барса беше се во напад кружеше околу шеснаесетникот на Нумансија и имаше некои 15 шута од кои 3 во стативата.

Ај повеќе среќа другото коло.

Абе и тоа па што оделе 500 километри со автобус 14 сати патувале,али ај да не се вадиме сега за поразов тоа е тоа,повеќе среќа следното коло

Да им даеме годинава на Валенсија и Атл Мадрид да земаат титула. Се лутат овие главниве од УЕФА.

Iskreno ne me sfakajte kako provokacija, no ovaa godina Barselona nema dobar sostav i ne se snaoga bash vo odbrana vidovte golot na Numansia nemase nikoj do strelecot na golot i sto posle ke odat do protivnickata polovinka i dolga topka vo gol aut, vaka ne se osvojuva titula. :tapp:

^ Ако ја гледаше Барселона на пријателските (што не верувам дека си гледал) се до сега, ќе забележеше дека играат само со двајца дефанзивци на своја половина кога се во напад. Инаку ако оваа сезона Барса нема добар состав незнам кога имала. За натпреварот никако не може да се оправдаме од чиста причина што неможевме да постигнеме гол а цело време топката беше во наш посед. Да се надеваме на повеќе среќа и пред се повеќе острина во нападот. И уште една работа која не ми се допадна, е тоа што Меси играше премногу повлечено, а сепак 70% од топките одеа преку него. Како и да е, Пеп ќе треба добро да размисли за наредниот натпревар.

^ Ако ја гледаше Барселона на пријателските (што не верувам дека си гледал) се до сега, ќе забележеше дека играат само со двајца дефанзивци на своја половина кога се во напад. Инаку ако оваа сезона Барса нема добар состав незнам кога имала. За натпреварот никако не може да се оправдаме од чиста причина што неможевме да постигнеме гол а цело време топката беше во наш посед. Да се надеваме на повеќе среќа и пред се повеќе острина во нападот. И уште една работа која не ми се допадна, е тоа што Меси играше премногу повлечено, а сепак 70% од топките одеа преку него. Како и да е, Пеп ќе треба добро да размисли за наредниот натпревар.

голем фан на барселона сум ама брат не си во право... според мене си ги продадовме најквалитетните играчи(Деко пред се а и роналдињо)... и сега со кој ќе напаѓаме.. со иниеста(имаше добра прва третина од ланската сезона ама то не значи дека можи да ја носи играта)... единствен моментално стандарден играч(кој барем можи да напрај прецизен пасс е чави) другите се сите сопнати... а и тактиката... не отепаја и лани а гледам и ова година ќе биди исто... дома ни играат класичен бункер... а то како шо гледам 1 година неможиме да го совладаме... а вака титула тешко и то многу тешко... реал можи нема да шутни 20 удари на голот ама ксметчии се тие од 1 удар 2 гола дават(еден автогол)....

Чекајте бе сеа дошле играчите нови, уште не ја извежбале тактиката со која игра барса а сите знаеме дека е специфична малку,ќе ја научат па тогаш ќе прокоментираме пак:smir:

Хлеб не се снајде најдобро со тие кратки пасови како и Кеита така да...

Искрено и Алвес не ми остави ништо во очи со оваа игра. Коментаторот го пофали дека има многу добри центар шутеви, и како да го урочи, ништо не нафрли убаво.

Ајде мора да се размисли убаво за другата утакмица, со Сантандер дома играме мислам.

Искрено и Алвес не ми остави ништо во очи со оваа игра. Коментаторот го пофали дека има многу добри центар шутеви, и како да го урочи, ништо не нафрли убаво.

Ајде мора да се размисли убаво за другата утакмица, со Сантандер дома играме мислам.

:pos::pos: како сум се смеел за една ситуација во врска со ова еј :pos:

таман фаќа топка Дани и коментаторов вика Дани Алвес има добар центар шут , и нафрла Алвес и отепа некого од публиката :pos:

:pos::pos: како сум се смеел за една ситуација во врска со ова еј :pos:

таман фаќа топка Дани и коментаторов вика Дани Алвес има добар центар шут , и нафрла Алвес и отепа некого од публиката :pos:

Да бе да, баш и заради таа ситуација јас го спомнав Дани. :pos:

" Дании Алвеес има прекрасен центар шууут, нооо сега ништо не направи, не центрираше убаво " :pos:

А топката отиде кај бабата Вера. :pos:

Ќе му треба уигрување на Барса, и се надевам дека тоа ќе е во брзо време. Добро е што и рАУЉ кикснаа, така да пак сте од нула:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom