Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Почна натпреварот, ме радува тоа што Пујол игра ... ова му доаѓа како загревање пред Манчестер.

А за Пинто знам дека играше во Селта Виго но го немам видено никогаш во акција.

Штета не сум дома за да ја проследим утакмицата ама ќе гледа хајлајтс. Инаку знаете вечерва не играат: Ето, Чави и МЕси зашто ги чува за во Вторник кога играме со оние плачипичките. Mоже да се очекува едно големо X со резултат 2-2.

Barca! Mes que un club!

ПС. Роналдо ќе го направат ко мајмун во Вторник.

Почна натпреварот, ме радува тоа што Пујол игра ... ова му доаѓа како загревање пред Манчестер.

А за Пинто знам дека играше во Селта Виго но го немам видено никогаш во акција.

И мене ме радува Пујол, ама мислам дека не е требало стартер да го става. Подобро во второто полувреме требаше, ама ај Рајкард СИ ЗНАЕ !

Да си знаеше тој поинаква ќе беше ситуацијата али јебига. Ќе дојдат подобри времиња во тоа сум сигурен.

Штета не сум дома за да ја проследим утакмицата ама ќе гледа хајлајтс. Инаку знаете вечерва не играат: Ето, Чави и МЕси зашто ги чува за во Вторник кога играме со оние плачипичките. Mоже да се очекува едно големо X со резултат 2-2.

Barca! Mes que un club!

ПС. Роналдо ќе го направат ко мајмун во Вторник.
Абе КЕПЕК!!! Исто како на Ноу Камп шо го напраија така и на Олд Трафорд! Меси ако промашеше пенал како Роналдо во 3 мин ке го немаше цела утакмица,ќе се губеше!!! А Роналдо му го испи паметот на Маркес!!!
Мн си оптимист за на Олд Трафорд. Тоа ми се свиѓа! Глупи навивачи!

Абе КЕПЕК!!! Исто како на Ноу Камп шо го напраија така и на Олд Трафорд! Меси ако промашеше пенал како Роналдо во 3 мин ке го немаше цела утакмица,ќе се губеше!!! А Роналдо му го испи паметот на Маркес!!!

Па што навивачи ќе бевме ако не сме оптимисти. За Меси не верувам дека ќе се изгубеше зошто тој е секогаш забележлив на теренот и ја прави разликата во класи помеѓу тимовите.

Абе Пујол мислам дека има 2 золти и нема да игра против манчестер

:pos:
јас 3 пати го видов цела утакмица, али ај
а за Пинто, не знам, сакам баш да видам вечерва, еднаш или два пати го имам гледано и не ме импресионирал ама еве шанса

[/b]Па што навивачи ќе бевме ако не сме оптимисти. За Меси не верувам дека ќе се изгубеше зошто тој е секогаш забележлив на теренот и ја прави разликата во класи помеѓу тимовите.
Убаво е да си оптимист ама преголем не!!! Нејќев сите навивачи да ги навредам само шорти! Мое извинување!!!
Шорти ќе го запамтиш Роналдо и не можеш на малиот прст да му се фанеш!!! Само љубомори му!! Докажи дека си 9 класи подоле од сите нас на форумов и 25 класи подоле од РОНАЛДО!!! На играчи како Меси и Роналдо треба да им се восхитуеш не да ги мразиш! Ако си вистински љубител на фудбалот!!!:tv:

Фантом_у ај прекини сега да нарушуваш атмосферата тука, знам дека си изнервиран од поразот од Челзи ама не сме ти ние криви. Ќе видиме во Вторник што како.

Онтопик ...

Пинто многу несигурен во себе, имаше 3-4 кикса од рацете му бегаше топката.

Јебига првпат застанува на голот. А се гледа дека нема острина во нападот и немаме цврст среден ред. Кога играт Иниеста и Чави во комбинација со Туре, е тогаш може да се каже дека има добар среден ред. Одбраната и така и така ... солидно се држи со оглед на тоа дека го нема Маршалот(Милито) а за партнер во одбрана на Пујол е Турам.
Искрено не се надевам на поволен резултат овде но... ќе видиме.

Едит: Кога ќе почне коментаторот да праи муабет за тие шпекулации ми иде да го ставам ТВ то на MUTE. Демек сеа Анри ке си одел.

fantom_y може слободно да го прегледаш натпреварот повторно и да видиш кој беше ПОЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН! Сеа знам дека си нервозен од што ви го дадоа Челзи(сосве муда) па сега лупеташ овде глупости. Ај опростено ти е зашто ние сме подобри навивачи и покултурни за разлика од некои плачипички(читај: тема: Фан клуб МАН УТД)

fantom_y може слободно да го прегледаш натпреварот повторно и да видиш кој беше ПОЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН! Сеа знам дека си нервозен од што ви го дадоа Челзи(сосве муда) па сега лупеташ овде глупости. Ај опростено ти е зашто ние сме подобри навивачи и покултурни за разлика од некои плачипички(читај: тема: Фан клуб МАН УТД)
Викам ја глуп си!!! Ај прочитај го постот мој погоре уше еднаш и види шо напишав!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom