Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хаха страшна работа... Али знаеме дека и часовникот на Буш беше "лапнат" а пак да не праиме муабет за лаптопот на Лапорта. А во него сигурно не ги чувал тактиките на тимот кои "ГОЛЕМИОТ" Рајкард толку внимателно ги подготвува.

Ајде каталонци Вторник е денот кога треба да се покажеме кои сме и што сме. Очекувам да ја запалиме тревата на Олд Трафорд, видовме како игра Манчестер кога му се одземе поседот на топка. Срце на терен и да им објасниме која е Барселона. Нема што да се изгуби, Примера е оддамна изгубена, Кралскиот Куп исто така, остана само Лигата на Шампионите. Бидете сигурни дека Барса нема да се предаде толку лесно.

Veruvam vo Barcelona deka moze da izvadi povolen rezultat na old traford i da se plasirame vo finaleto na ligata na sampionite ne znam zosto no mislam deka na old traford Henry ke gi resi man utd !!!
Napred Barcaaaaaaaa!!!!!

Veruvam vo Barcelona deka moze da izvadi povolen rezultat na old traford i da se plasirame vo finaleto na ligata na sampionite ne znam zosto no mislam deka na old traford Henry ke gi resi man utd !!!
Napred Barcaaaaaaaa!!!!!
I Jas toa go mislam plus i roni da igra ako deka ne e vo dobra forma nosepak toj e kral

Не игра Рони повреден е.

и валдез го нема, a деко на клупа :)

Браво, сите ги одмара...ладење со Депортиво.

Ако изгубиме од Манчестер, тоа ке значи и дефинитивен отказ за Рајкард.

Значи ли тоа дека конечно Пинто ке добие шанса ?

Ауу едвај чекам да видам како ќе брани Пинто. Многу го фалеа, ќе видиме.

Уфффффф што добро ми дојде поразот на Манчестер мераци. Е сега може да ги изгубат нервите зошто играт на 2 фронта, а на нас не ни е битно ништо оти и без тоа нема спас за примера, па со сите сили на ЛШ. Рајкард ако не знае да ја искористи и таа ситуација лично јас седнувам во авион за Шпанија и го убивам на лице место.

Не само ти... замисли што ќе се дешава во Шпанија од страна на тамошните навивачи на Барса. Не верувам дека ќе му мавтаат бели марамчиња овојпат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom