Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа штом сакате да си оди Рајкард незнам кај ама некаде прочитав дека летото во Челзи ќе оди значи можеби ќе ви се ипулни желбата:vozbud:

Чул те господ, нека оди каде сака, само да се оттараси од Барселона.
Ајде белким Мурињо ќе биде на клупата на Барса од следната сезона.

And thats the way the cookie crumbles.

а како го славевте Рајкард кога станавте шампиони и во Шпанија и во Лига на Шампиони, што е сега причината што Барса игра нестабилно во првенството?

Ако гледаме според табелата, Барса не се толку лоши годинава колку што е Реал добар. Лани ако не грешам сезоната заврши со 76 бода а оваа сезона веќе Реал има 59 иако има уште многу до крајот.

Го гледав само првото полувреме зш требаше да излезем. Агуеро е ЅВЕР. Гз ги правеше одбраната на Барса. Многу на среќа беше првиот гол на Атлетико. Ама јебига. 5 бода сме сега разлика =/

а како го славевте Рајкард кога станавте шампиони и во Шпанија и во Лига на Шампиони, што е сега причината што Барса игра нестабилно во првенството?

Тогаш конците ги управуваше Тен Кате. Рајкард беше само украс.

Леле каков гол даде Роналдињо, ама Рајкар ви е крив за лошите резултати.

Rajkard ovi dve godini ipomesal neso so taktikite, kako mozese anri i eto da igraat krila??????? osven toa nemase nekoj pogolem kiks za drugoto bese vinoven pujol i kamenot Valdes, da ne bese roden katalonec odamna ke dobiese kloca od Barsa ama jebiga toa ce ceni tamu i toa kako

Знаев дека ќе биде незгодно ова гостување. На почетокот се беше супер, доминиравме и постигнавме гол. Ама среќно израмни Атлетико, а и вториот гол беше некако евтино примен. Во 2 полувреме Атлетико беше подобар и ја искористи лошата игра на Пујол и Милито. Како и да е не знам зашто Меси не беше во 1 тим. Агуеро е навистина вонсериски талент.

Утре чекам рутинска победа од 3 - 0

Ќе игра цела магична четворка. Ето, Роналдињо, Меси, и Анри.
Очекувам победа !

Ах за денес само победа признаваме ништо друго :)

Чавиииииииииииииииии , 3 мин , 1-0 , добра асистенција на Рони .
Ке ги згазиме бе :))

И на мене не ми е јасно за Меси.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom