Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ма ич не ни гледам веке...ако не земеме трофеј сезонава, ке летне Рајкард т.е договород му истекува годинава, така да без никаква оштета ке си замине.

Абе таков тешок ИДИОТ не сум видел бре....ццццц ги извади Роналдињо и Меси....цццц:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: НЕК УМРЕ.
Ај барем нерешено да извадаме.

Ги ваѓа Меси и Роналдињо а губи :vozbud: , што му е на Рајкард ... !?
сигурно Кркич и Џовани нема да го спасат ...

Ги ваѓа Меси и Роналдињо а губи :vozbud: , што му е на Рајкард ... !?
сигурно Кркич и Џовани нема да го спасат ...

Абе ИДИОТ е бре ти викам...Кркич и Џовани ке го спасат мојот.
Ај барем нерешено нека е.

ај за Роналдињо знаеме дека често го ваѓа ама Меси ... кој е најдобар стрелец ...:zver:

2:0 ИДИОТ БРЕЕЕ МЕНАЈТЕ ГО ОВОЈ ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ.

ццц... Замброта влезе и црвен доби ....
зошто не го става Гудјерсен ...

оффффффф кај ми заеба систем што сигурно ке носеше над 10000денари па и кога читам тука дека ги извадил Роналдињо и Меси лол не ми се верува,потежок идиот од рајкард тешко ке се најде!

Sekogas nekoj klub mora da strada od nekoj a dali golman ili igrac na kraj i trener se edno....Spored mene visokot se otstranuva
Pozz momci

Pa vo red nekoj posle ovoj poraz ke rece SEPAK OVAA E FOOTBALL i moze se da se sluci no mora da priznam deka ovoj poraz na barcelona mi lici na mestena utakmica,poso ovie pari so gi daj za transveri nemozaat da se vratat so bileti ..... Dali La Porta e noviot Luciano Moggi

Не зборете улицни муабети безвезе!Тоа што беше со Лучиано Моџи може да се деси само во Италија!Во Шпанија слабо е развиен бизнисот "Перење на пари".Така да ова е безвезе што го зборите.А ова што му се случува на Барса е нормална работа во фудбалот,мора некогаш и да се губи!Мислам со бркање на Рајкард и носење асаглам тренер ке се решат сите проблеми.Значи проблемот е РАЈКАРД!

abe ne se bez veze druze svetot go dvize parata pa koga sme kaj nea znaeme deka EURO?!?! i se e mozno ....

abe ne se bez veze druze svetot go dvize parata pa koga sme kaj nea znaeme deka EURO?!?! i se e mozno ....
Тоа мене ми е јасно дека си разочаран ти и мн навивачи на Барса ама тоа е реалност!Не е местено и готово,Гетафе е мн незгоден тим и на Реал М му зададе мн маки и мислам дека заврши нерешено каде што се извади Реал М!А што да кажам јас за Милан,на чело со Берлускони?!Затоа ти викам тоа не е туку така еден кикс,втор кикс и готово Барса мести!А ти што мислиш Барса ќарува само од билети?Голема грешка си пријателе маркетинг,дресови,ТВ права ехе и уште мн работи што не ги знам ни јас а тие ќаруваат!:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom