Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ddime напиша:
ај да проширам
Роналдо, Вудгејд, Фиго, Баптиста, Диара, Гравесен, Солдадо, Сисињо...има уште не ми текнува...а на овие сакаш на сите да им пишам со која цена беа купени во реал ?
Сите овие и на Влатко да останеа во своите тимови или во друг клуб да отидоа многу подобри ке беа
а и бтв...ај со срека ново засилување ДУДЕК :pos2:

cccc! ne bre neznam sto pisuvate vakvi gluposti! Diarra se zaebal sto dosol vo real! pa Diarra e moze eden od najdobrite igraci za vrska vo shpanija bre aloo!

a za ova "aj so sreka novo zasiluvanje DUDEK" Dudek barem e podobar od Valdes!

па ја реков дека ли Валдес е добар токмак...и двајцата месечари...и боби ако немаш ништо паметно да кажеш бољи не се јавувај, сам се укопа...а инаку и Дудек у реал за пари иде...сите таму само пари да цицаат...резерва и во Ливерпул и во Реал че биде

Ddime напиша:
па ја реков дека ли Валдес е добар токмак...и двајцата месечари...и боби ако немаш ништо паметно да кажеш бољи не се јавувај, сам се укопа...а инаку и Дудек у реал за пари иде...сите таму само пари да цицаат...резерва и во Ливерпул и во Реал че биде
e ako de neka bide sto ima vrska! neka cicaat pari mi e gajle ne cicaat od mene!

А од кај ви е тоа со дудек

а од кај знаеш, слушав шпекулации дека Касиљас ке си иде од Реал...па можи овие бараат замена за него:bip:

Ddime напиша:
а од кај знаеш, слушав шпекулации дека Касиљас ке си иде од Реал...па можи овие бараат замена за него:bip:

hahahaha ne me smej bre! casillas ke idel od real! toa nikogas nema da se sluci on ce bide isto kako raul ikona na REAL MADRID

па не сфати дека се заебаваф...а и не е сигурно за дудек, и бенфика пројави интерес за него...мада мислим дека че иде у реал, неоти што ке заигра...при крај со кариера, па и за внуците да си земе некој денар

temava e Fan klub barcelona a ne real i pisujte mislenja za barca nesto a ne za real i za dudek :).sto mislite sea ke bidat li prvi barca ??
ja da si kazam za barca navivam uste koa igrase Rivaldo i se iuste sum golem fan na barca.Ja mislam deka barca ke tep[a a real ke gira nereseno pa vie isete so mislite.

IvAn - bad_boy напиша:
temava e Fan klub barcelona a ne real i pisujte mislenja za barca nesto a ne za real i za dudek :).sto mislite sea ke bidat li prvi barca ??
ja da si kazam za barca navivam uste koa igrase Rivaldo i se iuste sum golem fan na barca.Ja mislam deka barca ke tep[a a real ke gira nereseno pa vie isete so mislite.

Mislam deka nemas pravo e toa mislam.
Barsa zakon ova go pisam kolku da sum on topic.:pos2: :pos2: :pos2:

Утре е Судниот Ден... Со среќа!

Дај боже Севиља да земе титула!

Ddime напиша:
па не сфати дека се заебаваф...а и не е сигурно за дудек, и бенфика пројави интерес за него...мада мислим дека че иде у реал, неоти што ке заигра...при крај со кариера, па и за внуците да си земе некој денар

Real ke go zemat duduk na bossman ili free transfer, so znaci nisto nema osteta da platat isto ko metzleder i barem ke ni se isplati

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom