Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
So Zaragoza ja smetam za dobiena zo to ja preskoknav:) ama Eto'o ne e vo sostavot... ke go odmori za drugite utakmici

leomessi напиша:
Samo mnogu los raspored ima: sevilla, liverpool, real. 06.03.2007...
I Liverpool igra so Man Utd vo sabota...samo 04/03 Sevilla - Barcelona ; 06/03 Liverpool - Barcelona...2dena razlika mozebi ke ja premestat Sevilla-Barca:toe:

a so Liverpool so ke pravat, ke go jadat uste vo osmina filnale ili ke prodolzat, da se nadevame deka ke go pominat Liverpool, a za so real nemaat gajle, tie se 10 boda zad niv

Cocacola напиша:
Nema potreba da se plasam...Barca izgubi od Liverpool doma..A kamo li ba u Anglija...BARCA NEMA DA ODI PONATAMU...Koga ke ispadne ke ima povece vreme za domasnata liga i MOZDA ke bidat 1vi :)
Da da samo sonuvaj go ti toa....Prvi ehheeheh znam i Mancester toa vikase:helou: :helou: :helou:

Tooooo Barcelonaaaa! Gazi giiiii! Jaka igra na Barca prvo poluvreme. Vtoro ne se pokazaja bas najmnogu. Inace Messi u 90' promasi sam so golman(stativa) ali nema veze. Steta ne go vidofmo Eto'o na terenot. Go odmara za so Liverpool :zlo:

Битно Барса и покрај поразот дома ја помина Сарагоса и сега е мислам во полуфинале,така?

sampionot pak e vo forma

sampionskiot tim pak se vraka vo forma
pa sega neka mu ja mislat crvenite od anfild
bravo za BARCA poradi toa sto i konecno veke se smirija nedorazbiranjata vo klubot, a si timski duh i vrvni velemajstori kako sto ima katalonskiot gigant tesko deka ke se odbrani nekoj
Samo za otsetuvanje : Chelsea- FC BARCELONA 1-2 , i toa koga chelsea igrase vo najdobra forma

ehh...Sega kazuvas rezultati pred 2 godini shto bea ili 1 nema veze...Poslednite rezultati se gledaat..I ti shto mislis ke odi li Barca ponatamu u liga na sampioni?

BArca bez Ronadino i bez eto sa ka mue bez glave
U posledno vreme ima losi rezultati

pa koj rece deka ne igra Ronaldinho? Eto'o igrase protiv Bilbao ama sega Rajkard go cuva za pojakite predizvici

Shorty напиша:
pa koj rece deka ne igra Ronaldinho? Eto'o igrase protiv Bilbao ama sega Rajkard go cuva za pojakite predizvici

Sakam da kazem
Da ne bi igrale tie dvajca Barca bi propadnala
A posebno eto deka ima obicaj da ne gazi :) :)\
Napred REAL

Pa neli gledas deka vo sekoj tim ima po 2-3 koj se klucni igraci....
Celzi bez Terry/Drogba ke propadnat, Liverpool Gerard/Alonso, Milan Kaka, Inter bez Stankovic...a Real i taka veke se propadnati(bez Zidan koj vaka-taka gi drzese)

Pa mnogu nopmalno deka i vo Barca ima klucni igraci kako Eto i Ronaldihno...pa i da si otide Ronaldihno ne e kraj na svetot, Milan e podgotven da plati +100mil za nego...pa so tie pari ke se kupat K.Ronaldo i X.Alonso

Ddime напиша:
Pa neli gledas deka vo sekoj tim ima po 2-3 koj se klucni igraci....
Celzi bez Terry/Drogba ke propadnat, Liverpool Gerard/Alonso, Milan Kaka, Inter bez Stankovic...a Real i taka veke se propadnati(bez Zidan koj vaka-taka gi drzese)

Pa mnogu nopmalno deka i vo Barca ima klucni igraci kako Eto i Ronaldihno...pa i da si otide Ronaldihno ne e kraj na svetot, Milan e podgotven da plati +100mil za nego...pa so tie pari ke se kupat K.Ronaldo i X.Alonso

Ama tia dvajca nesa igraci od kalibar na Ronadihno
Ako sporedis igra ke vidis Deka ima razlika
A deka zidan go drzese real da
Ama ja mislim deka Barca nema sanse da go dade ronaldihno
Ili pak mancester da go dake k.Ronaldo

Epa togas izvini ali ne te razbiram so sakase da kazes so toa deka na Barca ako ne im bese Ronaldihno ili Eto ke propadnea, mislis ako bea povredeni(eto bese povreden), da ne gi kupea?(:D) ali pak da gi prodadat?

TI kazav ako gi nema ronaldihno/eto ( si otidat od Barca )....Barcelona ke dobie +150mil...i sugurno ke gi kupi Ronaldo(50mil) Alonso (40mil?) F.Torres(30-40?)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom