Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со силните екипи прват беше оваа сезона:smir: Со Барселона окапавте пред шеснаесетник, против Ливерпул првата утакмица- која ви е таа отворена игра со 4 шанси цела утакмица????? И втората со Ливерпул ве видовме колку сте офанзивни:smir: Значи да сумираме офанзива со Ливерпул= 5 примени голови во својата мрежа и ни еден постигнат:tapp::tapp::tapp: Јака офанзива:smir:

Ок бе, еве баш сакам да паднете вие со Ливерпул и да видиш вие колку шанси ќе имате. Мислиш тоа е Лион, ама ајде...ако немаш нешто паметно да кажеш мислим дека немора ни да ми реплицираш.

Xavi and Iniesta controlled the rhythm of the entire match”.:smir:

Едноставно играат маестрално. Најдобар среден ред имаме во светот:smir:

Xavi believes that the first half of the match against Lyon showcased the best of the current Barça team: “The first half is the example we have to follow. That’s the way we have to play, how we have to press, the rhythm we have to impose, the sharpness in front of goal. If it’s not perfect it’s pretty close”.

И еве го тоа што го зборувам цело време

Дај боже да се паднеме со некоја англиска екипа:smir::pop:

Ти реплицирав зашто преку к*р ми е од тоа дека Барселона нема да може да ја игра истата игра против појаките клубови.

Истото беше зборено на почетокот на сезоната пред утакмицата со Атлетико, па видовме што се деси. Истото беше и со Реал, Виљареал(гости), Севиља и сега против Лион. И знаеме како завршија сите утакмици. Факт е дека овие екипи не се од рангот на Барселона оваа сезона(без навреда), но зошто мислиш дека Барселона нема да одигра на ниво на вчерашната утакмица и против другите???
Имаме фантастичен среден ред, најдобар да не кажам, нападот е ПЕРФЕКЦИЈА, одбраната се комплетира пополека, едноставно не гледам причина зашто имате такво мислење за Барселона дека нема игра исто против другите клубови:toe:

Ти реплицирав зашто преку к*р ми е од тоа дека Барселона нема да може да ја игра истата игра против појаките клубови.

Истото беше зборено на почетокот на сезоната пред утакмицата со Атлетико, па видовме што се деси. Истото беше и со Реал, Виљареал(гости), Севиља и сега против Лион. И знаеме како завршија сите утакмици. Факт е дека овие екипи не се од рангот на Барселона оваа сезона(без навреда), но зошто мислиш дека Барселона нема да одигра на ниво на вчерашната утакмица и против другите???
Имаме фантастичен среден ред, најдобар да не кажам, нападот е ПЕРФЕКЦИЈА, одбраната се комплетира пополека, едноставно не гледам причина зашто имате такво мислење за Барселона дека нема игра исто против другите клубови:toe:
Јас знам зошто. НЕЗНАЕЊЕ.
Толку следат фудбал другар, они гледаат точно тоа, ама не го гледаат тоа вистинското. Компактноста на екипата, слогата која владее во тимот се едни од најважните работи во фудбалот.
Костурот на Барселона игра заедно 10 години, па зар тоа не е за пофалба?
Само ретардиран би помислил дека Барса е лесен противник. Они лани ги изнамачиа Јунајтед кога беа при распад што се вика, не па годинава кога пукаат петарди на секоја втора утакмица.

pa ne znaci deka real ne mrdna protiv liverpool i deka i barsa nema da mrdne,sega moze ke bide obratno
a predosekjam deka barsa ke se padne so angliska ekipa se nekako me vlece na kaj celzi

Јас знам зошто. НЕЗНАЕЊЕ.
Толку следат фудбал другар, они гледаат точно тоа, ама не го гледаат тоа вистинското. Компактноста на екипата, слогата која владее во тимот се едни од најважните работи во фудбалот.
Костурот на Барселона игра заедно 10 години, па зар тоа не е за пофалба?
Само ретардиран би помислил дека Барса е лесен противник. Они лани ги изнамачиа Јунајтед кога беа при распад што се вика, не па годинава кога пукаат петарди на секоја втора утакмица.

Дојде експертот да не просветли. Оооо голем експерту, а кој рече дека Барса ќе биде лесен плен за Ливерпул, Манчестер и остали. Ај не се прајте памтени колку да кажете нешто, ај тебе те сфаќам ти нема каде што не солиш памет, најпаметен си ни овде ама другиве не ги сфаќам. Читајте подобро.

Дојде експертот да не просветли. Оооо голем експерту, а кој рече дека Барса ќе биде лесен плен за Ливерпул, Манчестер и остали. Ај не се прајте памтени колку да кажете нешто, ај тебе те сфаќам ти нема каде што не солиш памет, најпаметен си ни овде ама другиве не ги сфаќам. Читајте подобро.
А не знам што бараш ти тука да дискутираш за ЛШ и за Барселона како ќе одиграла видовме вие како одигравте со Ливерпул ние кога игравме со нив 1:2 на Ноу Камп и 0:1 на Енфилд значи дека пак можеме да играме со нив и да победиме ама најважно е што никогаш не се браниме а вие неможевте да мрднете од вашата половина така да не замарај веќе досаден си одамна не сте веќе конкуренти за во ЛШ така да :pusk:

Ти имам кажано и порано и сеа ке ти кажам. Јас кога гледав фудбал ти водата ја викаше бу, а лебот џа. А јас тогаш гледав фудбал, не набљудував како што ти праиш. И доста со глупиве саркастични постови, кога знаеш дека за тебе стварно сум експерт.
Ти најде да кажуеш кој кога дојдоа Реал на 4 бода разлика славеше како мало дете, а после киксот со А Мадрид те немаше нигде.
Памтам кога потпиша Шнајдер за Реал, ти експертот го предвиди како катастрофа засилуење од една пријателска утакмица изглеадано.
Јас викав Раул треба да се брка од Реал, ти дури вчера ти текна на таа можност од кога го увиде тоа што јас цело време ви го зборувам.
И види само кој го цитирав и зошто го цитирав, детето имаше напишано дека така сте му викале за Барса и пред А Мадрид, Виљареал и Лион и јас морав да му објаснам дека не се сите љубители на фудбалската игра толку прости и дека знам што може да се случи ако Барса изигра до максималниот потенцијал против мојот тим или било кој друг од планетава. Факт е дека нивната игра е од друга планета и во Европа и во Шпанија, нешто што за Реал Мадрид е мистерија.

Ти имам кажано и порано и сеа ке ти кажам. Јас кога гледав фудбал ти водата ја викаше бу, а лебот џа. А јас тогаш гледав фудбал, не набљудував како што ти праиш. И доста со глупиве саркастични постови, кога знаеш дека за тебе стварно сум експерт.
Ти најде да кажуеш кој кога дојдоа Реал на 4 бода разлика славеше како мало дете, а после киксот со А Мадрид те немаше нигде.
Памтам кога потпиша Шнајдер за Реал, ти експертот го предвиди како катастрофа засилуење од една пријателска утакмица изглеадано.
Јас викав Раул треба да се брка од Реал, ти дури вчера ти текна на таа можност од кога го увиде тоа што јас цело време ви го зборувам.
И види само кој го цитирав и зошто го цитирав, детето имаше напишано дека така сте му викале за Барса и пред А Мадрид, Виљареал и Лион и јас морав да му објаснам дека не се сите љубители на фудбалската игра толку прости и дека знам што може да се случи ако Барса изигра до максималниот потенцијал против мојот тим или било кој друг од планетава. Факт е дека нивната игра е од друга планета и во Европа и во Шпанија, нешто што за Реал Мадрид е мистерија.

1. Најди го постот каде што сум кажал Снајдер (Шнајдер, кројач како и да го викаш) дека е катастрофа засилување.
2. Најди го постот кога реков дека Раул треба да се брка од Реал.
3. Најди го постот кога сум се радувал како мало дете кога дошле Реал до 4 поена, и после сум се изгубил.

Ај бе не трескај глупости, секому солиш памет мислиш ти си Ајнштајн. Глеј си работа.

abe so saka ovoj navivacot na real tuka na nasiov post
da ne saka da bide navivac na barsa oti negoviot real e epten TAPA :baeh:

Неам намера више да постирам овде. Очигледно освен со Лависта и уште 1-2 неможеш асален моабет да напраеш.

Акси немора ти да плачеш одма и да ме пријавуваш таму, еве ти уживај си сега.

Неам намера више да постирам овде. Очигледно освен со Лависта и уште 1-2 неможеш асален моабет да напраеш.

Акси немора ти да плачеш одма и да ме пријавуваш таму, еве ти уживај си сега.
Како прво не плачам туку ти плачеш:icon_biggА и немора само да билдаш постови за глупости нема да ги победиме Ливерпул не сме играле до сега со јак тим сте имале 10 повредени играчи итн ај гитла во фан клуб реал па плачи до утре ако сакаш во ЛШ нема да ве врати тоа како само уживав во вашиот пораз 4:0:pos2::pos2:

Како прво не плачам туку ти плачеш:icon_biggА и немора само да билдаш постови за глупости нема да ги победиме Ливерпул не сме играле до сега со јак тим сте имале 10 повредени играчи итн ај гитла во фан клуб реал па плачи до утре ако сакаш во ЛШ нема да ве врати тоа како само уживав во вашиот пораз 4:0:pos2::pos2:

Не сум овде да билдам постови, започнав нормален моабет со Лависта, и се прикључивте ти и експертот од мен ју, и ете до што дојде. Ако си овде за постови билдање, ок извини.

кажи си, кажи си :helou:

Не сум овде да билдам постови, започнав нормален моабет со Лависта, и се прикључивте ти и експертот од мен ју, и ете до што дојде. Ако си овде за постови билдање, ок извини.
Абе во фан клуб неможеш само ти и уште еден да правите муабет кој сака ќе пише и што експерт е човекот за тебе сигурно не знаеш повеќе од него за фудбал и само ми кажи што ќе земете оваа година:):)на 3 фронта сте во игра мора нешто да земете

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom