Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А ова ?:pos2::pos2:

Нека не лета многу високо Ферги, ниско ќе падне :)
Незнам зошто зборувате за Чави дека не сакал да го продолжи договорот, кога за Чави Барселона е РЕЛИГИЈА. Плус има договор до 2010 и има време за продолжување. 10000 пати има кажано, не сака да ја напушти Барса, а и пред неколку дена Пеп изјави дека додека тој е на клупата Чави не мрда никаде! За Меси е точно дека е продолжен договорот, и самиот Лапорта изјави дека има подобрување во неговиот договор само не сака да зборува за тоа.

Guardiola go prodava na anri za chelsea a anri ne saka e ova e stvarno :S:S...

^Демек повторно пројавиле интерес за Аршавин. Мора да се земе, со оглед на тоа дека тој сака да игра за Барса, и мора да се има играч за таа позиција(лево крило), па Иниеста кога ќе се опорави да си игра во средината.

Mislam deka treba da go zemat Kruz I arshavin toa ke i bide najdobro..

Ке тепате ли многу вечер?
Ја ставив 4+
ај со среќа

Пеп е нездрав. Незнам зошто ризикува да го повреди Меси на вакви натпревари.

леле срце ќе ме стрефи со овој меси, дај нека го вади пеп ич не се штеди и влага во дуели нон стоп

1-0 меси

Немаше да го стави ако мислел дека не е 100% фит и спремен за игра.
Инаку нека ни е честита победата одиме во осмина финале :):)

Ne trebashe pep da go stavi messi lineup trebase pedro no nema veze go zameni messi vo 85 min vo pedro no trebase obratno vo sekoj slu4aj tepafme :d toa e najvazno :d:toe:

Пак Меси не вадо од Г***А!!!

А ова шо викате за Аршавин може у Барса да дое,ама и Р.Мадрид покажуваат мн. голем интерес за него.

Аршавин се слагам.. ама Круз шо ке им е???

Иначе Аршавин мислам дека и одлично би се вклопил во Играта на Барса..

Само јас викам Moже и Швајнштајгер како играч од левата страна Играчот е Звер.. :)

Но НајПрво нека ги средат работите со Чави, Бускетс.

А и мислам дека и никој не ни е потребен убо е да си продолжат вака.

Поздрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom