Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не ќе им платиме на атлетико и ќе примат 6 гола

ајде ајде иван...вчера шо ми викаше на мсн :pos:
да не правам copy-paste сега...

речи ни честито на заслужената победа

а вие да ни речете честито некат.пошо до сеа само прочитав дека местел реал.ипак честито

Атлетико Мадрид - Барселона 0-6

леле, масакр! Ги утепаа!

Меси
Замброта
Ето
Роналдињо
Меси
Иниеста

епа конечно некој натпревар вака да биде...секогаш ја мутат топката окулу шеснаесетник и никако да погодат...али денеска се беше перфектно
п.с иван, ја честитам победа кога е заслужена...али ај едно честито од мене :pos:

Да да сигурно наместена била... трајте бе. Ако некој мести тогаш е тоа Реал. Во 90 мин даваат гол. Победата беше заслужена без разлика сега вие што јадете гом*а.

честито барселона за победава од 6-0 ама ''финтата'' е тоа што иако барселона победија со 6 земаат 3 бода а реал во 92 го извади ''газето'' пак зема 3 бода а барселона останува втора.

ejjjjjjj јас не отварам livescore за да гледам снимка ќе даваат на една тв, да не спомнувам имиња... и неможам отварам фанклуб барса гледам 6-0

иииииии само ќе речам Лео,Лео тип тип тип, Лео Лео тап тап тап еден два три Барса на Реал титулата му ја скри!!!! ЛОЛ

меси мааајсторе 2 гола дал, сеа гледам снимката чекам да видам шо голчиња се...

едит
wow замброта играчиште, интервенцијата ала супермен и голот одличен браво браво, сега за сега вези барса... ај да видам и другите голови

Shorty напиша:
Да да сигурно наместена била... трајте бе. Ако некој мести тогаш е тоа Реал. Во 90 мин даваат гол. Победата беше заслужена без разлика сега вие што јадете гом*а.

абе брат, ГОМНА не е срамотен збор:pos::pos::pos::pos:

он топик: Барса ќе освои, јас сум сигурен!

Се молат навивачите на Барса да дадат прилог 10 денари или пак кој колку може ќе се купува машинка за бричење за Викецот...право мајмунче беше денес

Хаха , кај треба да ги донирам ? :P

на Атлетика Мадрид ги направија гашти за некој прво одделенец :rofl::rofl::rofl::rofl:

Абе Атлетико Мадрид го изедоа гадно. Викајте шо викате местена била, ова - она, 6-0 си е 6-0!

Cestito pobeda.Ama golmanot na atletiko bese:tapp: :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom