Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама сепак управата ако не е квалитетна, ќе нема ни квалитетни засилувања, и со тоа ќе нема квалитетни резултати ............

И незнам што им текна сега да се изјаснуват тие помалите директори, а не цела сезона која требаше да ја спасат.

Lele ima li bre nesto novo vo vrska so Barcelona gledam Sport i EMD denes imaat pisueno samo za toj Laporta aman veke mi zdosadija ajde neka zemaat uste 2 zasiluvanje i neka se ispotepaat posle,samo kako sto citam izgleda Arshavin nema sansi da igra za Barca slednata sezona a bas sakav da go vidam na CN :toe:

Зенит бараше замена за да го добијат Меси а да го дадат Аршавин .. :tapp::tapp:
Тие да не се цареви меси 100 пати подобар и поскап играч од Аршавин така да ни тие ни тие нема да се сложат .... па ке видиме кај ке оди Аршавин ...

Абе овие од Арсенал се на тешка дрога... тражат 40 мил. евра за соленката.... како да е последен и најдобар напаѓач на светот. Поарно Погребњак нека го земат, ем е подобар ем поефтин и нема да треба толку да се убедуваат клубовите.

А Гвардиола повикал 7 играчи од Б тимот за пријателските натпревари... повеќе

И веста која најмногу ме радува... Ето би можел да остане во Барселона

Едит: И Берлускони изјавил дека нема да го земат Рони, затоа што е многу скап...
Berlusconi: "Milan will not buy Ronaldinho because it is very expensive

И ова да се оствари, и ќе бидам најсреќниот фан на Барса.:):)

medium_luciana_salazar_bikini-72.jpg

Ova e devojkata na Messi :drk::drk::drk::drk::drk:

mem2169-20071022133920.jpg
mem2169-20070826152658.jpg
mem2169-20070826153015.jpg
mem2169-20070826153251.jpg

Eve eden pozdrav od mene:helou:

mem2169-20071022133920.jpg
mem2169-20070826152658.jpg
mem2169-20070826153015.jpg
mem2169-20070826153251.jpg

Eve eden pozdrav od mene:helou:

Оф топик:

Викам јас, ти си усран од Реал да не ви го земе Роналдо (оној Роналдо знаеш, на кого го :drk::drk::drk: сите фанови). Буквално секој втор пост ти е во врска со Реал, знам дека длабоко во себе чуствуваш нешто за него, чим толку ти е во уста. Како што гледаш, не се сите глупи како тебе, иако Реал и Барса се најголемите ривали сепак нема вреѓање помеѓу нас фановите, како што е случајот кај тебе, и размислувањето со својата болна глава. Сепак, ај ќе ти кажам браво...сепак си се потрудил да најдеш нешто против Реал, освен гомна јадење на празно. Браво!

Во понеделник се враќаат играчите на тренинг, а потоа почнуваат пријателските натпревари... И веќе официјално Меси ќе оди на Олимписките игри, што значи дека нема да игра на квалификациите за ЛШ.

Sega samo sto procitav na Sport.es Barcelona ke isprati posledna ponuda za Adebajor i to veruvale ili ne Eto + 10m evra za Adebajor ovie ne se zdravi :O

Абе каков Адебајор што им е ???? Адебајор во замена за Ето ??? Може дресот на Ето во замена за Адебајор и плус да ни платат 10 мил.

Spored Sport.es Man City se mnogu blizu do potpis so Ronaldinho Barcelona veke ja prifatila ponudata od 32m evra a se ocekuva istoto da go napravi i Ronaldinho vo narednite nekolku casa :D 32m evra za Roni e super daj boze ova da se ostvari

medium_luciana_salazar_bikini-72.jpg

Како може бе на секоја ѕвезда фудбалер се некој вакви .... брејјјјјјјјјјјј :drk::drk::drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom