Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Денес Барса треба рутински да стигне до победата.Со малку труд и до четврт финале.

леле го земавте колата:)
Селтик-Барса 2-3

Ај честито пласман понатака. : )

Браво за Барса, не очекував да победат ама ме изненадија и тоа пријатно. Засега единствени сигурни за 1/4 финале:smir:

Анри :zver:
Голот што го постигна никој не го фаќа

Браво и за целиот состав супер изиграа :)
Си се пласиравме во 1/4 финале :)

Абе дај, целиот состав...каков гол прими Валдес, лоб со глава, а не беше многу излезен...месечар.

Супер гол на Тити во негов стил. Ми се допадна што на 2 гола асистираше Роналдињо, може ли да биде тоа враќање во форма. Како и да е Селтик нема што да бара на реваншот.

cestito pobeda iako mislam deka ne ja zasluzivte mozda bare neresen ishod bi bil porealen
2-3 a vodevme2-1 sepak dobra partija prikazaa i CELTIK I Barselona

Јак гол на Анри, глуп гол на Меси (барем глуп онај од одбраната на Селтик :)), глуп и Валдес. Ама добро е скоро сигурно се пласираме.

Меси стапува на сцена и ... честито победа :):smir:

Роналдињо многу убаво играше. Ми го турија на спортска за 5400(ја имав 0-2 гола) ама ќе се утешим со победата. Оној месечарот Валдез... немам зборови за него. Таман ќе помислим дека напредува, тој мора да направи некој кикс.

Тоооо ајде одиме во четврт финале.

Роналдињо ме потсеќа на старите времиња.
Анри едноставно ЅВЕР !
Меси супер, 2 гола, мајстор.

Е сега, негативно што ми остана од мечот е одбраната. Нешто многу расеано делуваа, дали ги потценија или не, важно имаше проблеми во одбраната.
Ама најбитно од се, со една ипол нога сме во четврт финале, и ајде со среќа понатаму да ни се падне Реал, па да биде меч на срцев удар.

Одбраната е посилната страна на Барса оваа сезона.И тие можат да имаат лош ден.Иначе работата е завршена,на Ноу камп само рутински да изиграат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom