Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе и Виља да им игра, пак има да го лапнат без да го допрат :vozbud:

Абе у пм ова Телекабел не можи еден човек фудбали да гледа само на МТВ1 и МТВ2 даваат :( златни натпревари има Рома-Манчестер како на пример,а тие одбрале Ренџерс-Лион и Фенербахче-ЦСКА да ги даваат :toe:

Дај кажете како да ги гледам фудбаливе на интернет :)

Ајде сега Онтопик :pos: ГООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛ :vozbud:

I Barsa stiga do celosen presvrt so prviot gol na Eto posle kojznae kolku vreme :)

Toa e ubao da se vidi , Eto se vraka :D

Ето а хаххахахах браво за циганот се враќа во форма

za fudbali da gledas pobaraj na net ima edno programce se vika sopcast tamu ima kineski japonski televizii site najinteresni utakmici gi ima plusima filmovi i trista gluposti, isto ako sakas odi na www.e-televizor.com dugarceta blgarceta imet na net staeno bugarski televizii i na niv davet fudbal.

И јасг о симнав тоа и таму си гледам ми помогна ZIKS сепак фала многу :)
btw Ауууу пречката од Евертон(играчот од Штутгарт :pos:)

Се враќа ЗВЕРОТ ... Ето` и одма дава гол ...

само ова можам да го кажам
Роналдињо и Ето полека проработуваат.Сега мислете му Ја:):olee:

Ајде честито победа и да се врати Ето во старата форма дека тој е лекот за Реал ..:je3:

Ајде честито победава нека ни е :) Најмногу се радувам што Ето постигна гол и добро играа со Роналдињо :)

btw Milanez` не требало да го заборавиш и Анри(како лек за Реал)сети се пред 2 сезони што му направи :vozbud:

btw Milanez` не требало да го заборавиш и Анри(како лек за Реал)сети се пред 2 сезони што му направи :vozbud:
Оф не ми текна на тоа ...:lol:

А кога играат овие 2 тима ...!?

Ето а хаххахахах браво за циганот се враќа во форма

Ебате културата што ја имаш неписмено човече. А да... Ето го памтите пред 2 сезони кога беше 100% во форма што ви правеше. Затоа ќути трај молчи и не збори. Сега во уста ќе ви се издрка на 23 Декември

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom