Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еспањол е редовно незгоден за Барса и плус се мотивирани заради градското ривалство па не ме изненади резултатот.Како и да е мислам дека до последно коло ќе се води трка како и лани така да нема потреба прерано да се заклучува.

:lol: Мидлзборо испратиле понуда до Роналдињо попширно тука

ne znam so koj um celnicite na midelzbro ispratija ponuda za ronaldinjo.koga imat cueno za ovaa ponuda ronaldinjo 100% se imat zgazeno od smeenje.isto taka mislam deka ronaldinjo morat da dobivat poveke sansa od rajkard ako sakat da bidit onoj stariot zasto vaka od sedenje na klupa ronaldinjo go gubit moralot da ostane vo timot taka da ako prodolzi vaka nisto ne e cidno da si zamini vi januari od barca.

Роналдињо се заканува со можно заминување!!!

Милан повторно се во трка за Роналдињо, откако Бразилскиот Ас се закани дека ќе го искористи членот 17 од правилникот на ФИФА.
Милан е тимот кој во последните две години се интересира за Роналдињо, но и покрај најавите за астрономски трансфер од стотици милиони евра не се случи ништо.
Роналдињо на последните два натпревари беше на клупата за резерви, и не е задоволен од таквата ситуација па се закани со можно заминување од Барселона.
“Мојот брат ќе замине доколку управата на клубот не го сака. Можно е да замине и без оштета.”- рече неговиот агентот Роберо Асис, кој е и негов брат.

Роберто Асис алудираше на членот 17 од правилникот на ФИФА според кој, играч кој отслужил три години од договорот може да си замине доколку на клубот плати оштета соодветна на неговите плати.

Доколку дојде до ваков развој на настаните, Милан ќе може да дојдат до услугите на Роналдињо за многу малку пари, но проблем ќе преставуват милионите на Абрамович кој исто така сака да ја донесе магијата на Роналдињо на Стемфорд Бриџ.

Во италијанските медиуми се појавија шпекулации дека дури и Јувентус се спремни да влезат во битката за потписот на Роналдињо, но нивната финансиска моќ е далеку послаба.

Самуелллл мадафака Етоооо ис бееккк!!! :vozbud:

Ќе го видиме викендов против Депортиво!!!

За жал Анри е повреден уште недела дена :(

Laporta не е глуп. Место да го даде Роналдињо ќе го брка Рајкард и то.. :pipi:

Реал Мадрид фанови, оладете од темава, да не ве ладам принудно. ;)

нама шанси роналдињо да ја напушти барса...со сака нека зборат останува 100%:vozbud:

нама шанси роналдињо да ја напушти барса...со сака нека зборат останува 100%:vozbud:

Не речи два пати... Ја не знам што кур му е на Рајкард.

А за овие фановите од Реал Геј Мадрид нема потреба да се замарам со нивните “ниски“ муабети. Не им е лесно на нив...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom