Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чим Бојан даде гол добро е. Ама овие како којнови го скинаа на Џовани....изгледа станува збор за скинат лигамент.

Скинат лигамент!?!?!?! Друже таква повреда се санира едно 6-7 месеци ...

Јебига, толку беше сезонава од Џовани :uvo:

Ај у ПМ! :@

Чекајте бе, нема извештај од болница, треба да се снима бла бла =) Може не е толку страшно...Жилави се мексиканците, трпеле и полоши стартови.

Чекајте бе, нема извештај од болница, треба да се снима бла бла =) Може не е толку страшно...Жилави се мексиканците, трпеле и полоши стартови.

Па и да ти кажам Џовани не ми изгледа како жилаво копиле ...

Ама ајде, треба да сочекаме. Пишете одма штом дознаете нешто ...

Таткому на Џовани е бразилец(играл за бразилска репрезентација), а мајкаму мексиканка...изгледа на таткому се метнал. =)

Рано е за прогнози, првичната проценка ке се знае за 2-3саата.
Повредата на Тери се сеќаваш? со инфузија го изнесоа од терен, па не отсуствуваше толку.

Momci Rajkard sepak e dobar trener so nego ne im dozvolivme na Real da dojdat 3 god do titula... a i poslednata sto ni ja zedoa ni ja zedoa so doza na sreka...potoa da nadopolnam osvoivme Liga na Sampioni sto ne e mala rabota.... covekov ima los start ne znaci deka i nie treba da se postavime kako Chelsea i da go isterame nekoj so koj sme postignale mnogu a toj sosema malku zgresil...imame zgustnat redosled ako izvlece od toa max... najverojatno mestoto mu e samo vo barcelona a ako prodolzi kako na poslednive nekolku natprevari ke go smenam i jas licno mislenjevo... POzdraV

тоа е се супер, само не сакам да загубиме уште една титула, мора нешто да се направи
Прво мислевме дека проблемот е во тимот и изнакупивме СУПЕР играчишта за кои немам збор, навистина, ама сега се испостави дека нема кој да ги мотивира за да играат ко прав тим
Тука е виновен само Рајкард и никој друг

Конечно ималку добри вести, најверојатно џовани има само помала повреда, исклучена е фрактура или некоја потешка повреда:vozbud: но сепак да ги почекаме утрешните прегледи
http://www.terra.es/deportes/articulo/html/dpo420126.htm

Чех би се преселил во Барселона :zver:

Ако дојде во Барса тешко дека некој ќе даде гол покрај Пујол,Милито,Маркез,Абидал .... и плус на гол Чех ќе биде одличен тим...

Е, неее!

Мурињо ако дојде, Чех сигурно ако се достави понуда до него (а верувам дека Мурињо ќе го стори тоа :) ако дојде нормално) ќе ја прифати ...

Мада и Викецот не е и толку крив, одбраната и заебаните тактики на Рајкард заебуваат работа.

Е, неее!

Мурињо ако дојде, Чех сигурно ако се достави понуда до него (а верувам дека Мурињо ќе го стори тоа :) ако дојде нормално) ќе ја прифати ...

Мада и Викецот не е и толку крив, одбраната и заебаните тактики на Рајкард заебуваат работа.

За кој викец зборуваш:wink:?

Ете, Дос Сантос ке се врати на тренинзи за една недела...ништо сериозно од повредата.

Манчестер Јунајтед сака да ви го земе Ето` :vozbud: - линк

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom