- Член од
- 19 јули 2007
- Мислења
- 551
- Поени од реакции
- 2
0:3 gudjonsen pogodil od penal a i Bojan dal eden golИграме скоро со прв состав и само еден гол...мизерија.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
0:3 gudjonsen pogodil od penal a i Bojan dal eden golИграме скоро со прв состав и само еден гол...мизерија.
0:3 gudjonsen pogodil od penal a i Bojan dal eden gol:salut:
Чим Бојан даде гол добро е. Ама овие како којнови го скинаа на Џовани....изгледа станува збор за скинат лигамент.
Чекајте бе, нема извештај од болница, треба да се снима бла бла =) Може не е толку страшно...Жилави се мексиканците, трпеле и полоши стартови.
Momci Rajkard sepak e dobar trener so nego ne im dozvolivme na Real da dojdat 3 god do titula... a i poslednata sto ni ja zedoa ni ja zedoa so doza na sreka...potoa da nadopolnam osvoivme Liga na Sampioni sto ne e mala rabota.... covekov ima los start ne znaci deka i nie treba da se postavime kako Chelsea i da go isterame nekoj so koj sme postignale mnogu a toj sosema malku zgresil...imame zgustnat redosled ako izvlece od toa max... najverojatno mestoto mu e samo vo barcelona a ako prodolzi kako na poslednive nekolku natprevari ke go smenam i jas licno mislenjevo... POzdraV
Чех би се преселил во Барселона
Ако дојде во Барса тешко дека некој ќе даде гол покрај Пујол,Милито,Маркез,Абидал .... и плус на гол Чех ќе биде одличен тим...
Е, неее!
Мурињо ако дојде, Чех сигурно ако се достави понуда до него (а верувам дека Мурињо ќе го стори тоаако дојде нормално) ќе ја прифати ...
Мада и Викецот не е и толку крив, одбраната и заебаните тактики на Рајкард заебуваат работа.
За кој викец зборуваш:wink:?
Пеер, Виктор Валдеззз :smir: