Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Го знам претседателот на Бамбер, хилер на WoW ми беше, сакаш да те препорачам како стуб CD, интернационалец да станеш? Ама ќе мора сам да се снаоѓаш за превоз, јадење, спиење.. само платата без пари ќе ти биде.

Aбе све среди ако средуваш. :icon_mrgr::icon_mrgr:

Нека дојдат во Македонија, јас ќе им договорам пријателска со четвртолигашот Славија на најубавиот стадион во Македонија, арената Јован Мандаровски во Пржино :icon_lol:

не знам з'ш се подбиваш со Бамбер, ко има повеќе интернационални навивачи повеќе од било кој друг македонски клуб.

Или, поарно да речам, all together! :D

:D

Нека дојдат во Македонија, јас ќе им договорам пријателска со четвртолигашот Славија на најубавиот стадион во Македонија, арената Јован Мандаровски во Пржино :icon_lol:

Ја ќе им договорам со 3то лигашот Илинден на Илинден Арена, и таман ќе се продадам после таа утакмица.. Батали ти Славија, ќе ја намести утакмицата Мандар. :icon_lol::icon_lol:

Ја ќе им договорам со 3то лигашот Илинден на Илинден Арена, и таман ќе се продадам после таа утакмица.. Батали ти Славија, ќе ја намести утакмицата Мандар. :icon_lol::icon_lol:

Немате тоа што го имаме ние. Дваесетина казани со ракија за после утакмица :icon_mrgr:
Турнир ќе направиме бе, проблем ли е тоа :icon_mrgr:

Немате тоа што го имаме ние. Дваесетина казани со ракија за после утакмица :icon_mrgr:
Турнир ќе направиме бе, проблем ли е тоа :icon_mrgr:

Да бе да и тоа што викаш, ќе им напраиме една турнеја. :icon_mrgr::icon_mrgr:

супер идеја, ќе им регистрираме фан клуб и можда ќе ни пратат и гарантно писмо за туѓина :D

не бе озбилно, пишувајте им ама не ги тролајте, може ќе стигнеме до репортажа на ББЦ :D ќе ви се приклучам кога ќе дојдам дома :cool:

Не ми се веруе, Бамбер напраи манчестеровци и ливерпулци, интераши и миланези да навијаат за исти тим.
Мора да се издејствуе и да бидат посредници у спорот за името со Грција :D

Па еве ти си задолжен за тоа, како докажан ултрас на македонската тифо сцена ти ќе бидеш воџа на навивачката група Македонија Бамбер Сити.:cuc:

која чест фала ви на довербата :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom