Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
и мене ми се идеше Велес ај можда ке се собереме до вторник :))))

Се врати бе од Немачка? И најважното, што ми купи? :pos:

Беше на некој натпревар на нашиве? Сподели некоја слика ако имаш.

Слабо интерес некако за тоа се на се ни 10 души не се пријавија, вака прескапо се фаќа за враќање (рачунај нема воз за нзад ќе мора со такси)... Така да јас само што напраив резервација пак во Злате (за секој случај нели :Р) па пак ми мириса на точено, ќебапи и фудбал... хехе

Хмм, како бе нема интерес?? Еве јас и брат ми сакаме, ти, Дарко,Никола, твојот имењак...мора да има и други заинтересирани.

штета јас ќе доев до велес, еве кај ми е... ама ми се погоди роденденов така да дома мора да бидам

абе оти сте такви никакви...соберете се,договорете се и ве чекаме Велес за Баерн-Интер...ќе се снајдеме некако ви ибам

Поради технички и приватни причини лицето со црвената коса не може да присуствува на фан собир во Велес(или во Велс кај беше :)).А ако е договорена за Кај Златко,2-ро полувреме барам резервација за стол кој е прикладно наместен за да може пристојно без никакви пречки да се следи натпреварот.
ПС - Порачајте ми точено на полувреме :wink:

Фала однапред...и од позади.

http://tocka.com.mk/index2.php?ID=35567

Честитки за Лам, Ѕвер!

Инаку као шо кажав немоем ни ја у Велес, при што сам длабоко разочаран. :(

Полагам на 16-ти. Aко гледаме кај злате, пошо ми е на 10 минути, ќе дојдам. : )

И јас сум за Велес,ама тешко а???

Robben se seli vo Milan letovo ako Bayern ne uspee da se plasira vo Ligata na sampionite ...... Bayern poleka no sigurno ke stane ne konkurenten tim kako AJAX za Liga na Sampioni samo poradi gluposti , ako se sluci ova mislam ako ne mavne grom od vedro nebo i Robben ne napusti togas ke bide krajot za Bayern , NEKA RAZMISLUVA MALKU UPRAVATA STO PRAVI INAKU KE STANEME KAKO AJAX .... nikakov tim , ke propadneme , mislam deka Van Gaal ke odi u Milan i so sebe ke si go povlece i Robben , a tamu si go ceka i Van Bommel , taka da decki ako ne se plasirame u Liga na Sampioni dogodina slobodno moze da napisame ovde na forumov site clenovi i fanovi na Bayern

R.I.P BAYERN MUNCHEN

Robben se seli vo Milan letovo ako Bayern ne uspee da se plasira vo Ligata na sampionite ...... Bayern poleka no sigurno ke stane ne konkurenten tim kako AJAX za Liga na Sampioni samo poradi gluposti , ako se sluci ova mislam ako ne mavne grom od vedro nebo i Robben ne napusti togas ke bide krajot za Bayern , NEKA RAZMISLUVA MALKU UPRAVATA STO PRAVI INAKU KE STANEME KAKO AJAX .... nikakov tim , ke propadneme , mislam deka Van Gaal ke odi u Milan i so sebe ke si go povlece i Robben , a tamu si go ceka i Van Bommel , taka da decki ako ne se plasirame u Liga na Sampioni dogodina slobodno moze da napisame ovde na forumov site clenovi i fanovi na Bayern

R.I.P BAYERN MUNCHEN

Не се секирај нема ни 1% шанса Робен да замине, посебно не во Милан. Ова е само лажна вест и шпекулација на Газета дела спорт демек на Бомел му викал закал да идет во Милан. Вчера баш Бомел ја негира оваа вест и секако дека Баерн нема да го даде. Повреден играч е од Рибери а за него Реал даваше 80м Евра па не го дадоа, слични пари ќе бараат и за Робен, така да.

Иначе Хановер вчера страшно изгуби и еве одма шанса за Баварците да се добилжат, барем трето место да освојат.

не вреди ни да се коментира таа шпекулација Робен во Милан :kesa: една од посмешните во последно време

Многу нормално дека повеќе од смешна е таа шпекулација.

Милан не ни негува игра по крила па за да се интересира за таков тип на играчи и што е најбитно од Баерн не се глупави да го пуштат најдобриот играч.

Многу нормално дека повеќе од смешна е таа шпекулација.

Милан не ни негува игра по крила па за да се интересира за таков тип на играчи и што е најбитно од Баерн не се глупави да го пуштат најдобриот играч.

Точно, до душа секојпат има шпекулации ама некојпат се и нереални. Да имаше шпекулација за Ибра во Минхен исто никој немаше да поверува пошто нема да биде реална :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom