Н
'Никола'
Гостин
пиво ќебапи и многу баварци
Многу пиво, многу баварци, ќебапите подалеку од мене.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пиво ќебапи и многу баварци
и мене ми се идеше Велес ај можда ке се собереме до вторник)))
Слабо интерес некако за тоа се на се ни 10 души не се пријавија, вака прескапо се фаќа за враќање (рачунај нема воз за нзад ќе мора со такси)... Така да јас само што напраив резервација пак во Злате (за секој случај нели :Р) па пак ми мириса на точено, ќебапи и фудбал... хехе
Robben se seli vo Milan letovo ako Bayern ne uspee da se plasira vo Ligata na sampionite ...... Bayern poleka no sigurno ke stane ne konkurenten tim kako AJAX za Liga na Sampioni samo poradi gluposti , ako se sluci ova mislam ako ne mavne grom od vedro nebo i Robben ne napusti togas ke bide krajot za Bayern , NEKA RAZMISLUVA MALKU UPRAVATA STO PRAVI INAKU KE STANEME KAKO AJAX .... nikakov tim , ke propadneme , mislam deka Van Gaal ke odi u Milan i so sebe ke si go povlece i Robben , a tamu si go ceka i Van Bommel , taka da decki ako ne se plasirame u Liga na Sampioni dogodina slobodno moze da napisame ovde na forumov site clenovi i fanovi na Bayern
R.I.P BAYERN MUNCHEN
Многу нормално дека повеќе од смешна е таа шпекулација.
Милан не ни негува игра по крила па за да се интересира за таков тип на играчи и што е најбитно од Баерн не се глупави да го пуштат најдобриот играч.