Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џигсо е фрустиран и подоцна ќе коментира за утакмицата.

Премногу е мал Дортмунд за големиот Баерн :smir:

Вака викате и за Јувентус со Интер ама секоја година ние сме со трофејче враце:)

Реално гледано дечки Дортмунд не е Интер...:toe:

ебате ван галот ебате што чека секој пат Робен да го вади тренер просечен го надмудрил Леонардо БРАВО јакиот тренер. Со Бадштубер и Прањич во тимот ништо не правиме немаме никаков тек на играта се на сила или на индивидуалност за разлика од Дортмунд. Ништо ке си се бориме со Хановер за квалификации за ЛШ :kesa: со нив играме следната во гости

polar-bear-face-palm_thumbnail1.jpg

:kesa:

--- надополнето ---

Вака викате и за Јувентус со Интер ама секоја година ние сме со трофејче враце:)

Реално гледано дечки Дортмунд не е Интер...:toe:

Добри се Дортмунд мора да се признае, уствари страшни се.

Абе да не плачам, ама друго ќе беше со две пеналчиња за Баерн.

Првиот да ама каде виде втор? Иначе и Дортмунд во второто требаше еден да добиет. Сепак не е до судијата, Баерн слабо играше, ама рака на срце, и децава од Дортмунд играа феноменално. Посебно одбраната со Хумелс и Суботиќ беше екстремно добра, Лангерак само една топка требаше да парира.

Боби[Мкд];4119634 напиша:
polar-bear-face-palm_thumbnail1.jpg

:kesa:

--- надополнето ---

Добри се Дортмунд мора да се признае, уствари страшни се.
Жолт,голот на Баерн после што досудија офсајд ми се чини дека беше линија ...

Жолт,голот на Баерн после што досудија офсајд ми се чини дека беше линија ...

Овсајд беше со ногата, тешко да се виде ама сепак минимално беше во офсајд. На Скај сто пато ја покажа сцената успорени и секојпат се виде дека беше минимално во офсајд.

Заслужена победа на Дортмунд. Докажаа дека тие се вистинските шампиони оваа сезона. Швајнштајгер flop of the match...

Првиот да ама каде виде втор? Иначе и Дортмунд во второто требаше еден да добиет.

Двата во прво полувреме, и двата на игра со рака при нафрлување од десната страна. За Дортмнунд на која ситуација мислиш? Не ми текнува стварно.
Но заеби ова, заслужена победа на Дортмунд, ради играта на нашиве, убаво викаше Баварец, после ЛШ секогаш сме дупки во домашно. Нека им е честита и титулата, оваа сезона нивна е.
Ние продолжуваме да се бориме за второто место.

мисли на ситуацијата кога Лам тегнеше во шеснаесетник....незнам кој го истегна али на eurosport коментаторот искоментира дека навреме се повлекол и касно паднал играчот на Борусија Д....али имаше влечење од страна на Лам...

Двата во прво полувреме, и двата на игра со рака при нафрлување од десната страна. За Дортмнунд на која ситуација мислиш? Не ми текнува стварно.
Но заеби ова, заслужена победа на Дортмунд, ради играта на нашиве, убаво викаше Баварец, после ЛШ секогаш сме дупки во домашно. Нека им е честита и титулата, оваа сезона нивна е.
Ние продолжуваме да се бориме за второто место.

Мислев на таа ситуација каде што Лам го трга Гроскројц. Паѓа малце ама сепак два пати го трга очигледна за дрес. Сепак на крај не е веќе битно. Убеден сум дека ќе бидете втори на крај и се надевам дека видовте кај ви се слабостите во тимот, денес очигледно беше.

Мислев на таа ситуација каде што Лам го трга Гроскројц. Паѓа малце ама сепак два пати го трга очигледна за дрес. Сепак на крај не е веќе битно. Убеден сум дека ќе бидете втори на крај и се надевам дека видовте кај ви се слабостите во тимот, денес очигледно беше.

очигледно е одамна кај се слабостите како и да е одлична игра на Борусија Д интересно ке биде да се гледаат во ЛШ наредната година

слабостите се одамна увидени...тврдоглавоста на Ван Гал...па пред 3 дена го изиграа Интер со Швајни и Густаво на средина...денеска он пак по негово...наместо да го извади Прањич и да ја изигра истата формација како со Интер..он прави глупава измена....неможам да го сватам човеков...како и да е честито титулата :)

слабостите се одамна увидени...тврдоглавоста на Ван Гал...па пред 3 дена го изиграа Интер со Швајни и Густаво на средина...денеска он пак по негово...наместо да го извади Прањич и да ја изигра истата формација како со Интер..он прави глупава измена....неможам да го сватам човеков...како и да е честито титулата :)

Ија не можам да го сфатам вГал. Швајни и Густаво се за 6ка. А во средината треба да играат Тимо кој денес беше добар, и Брено. Брено од ко влезе денес Баерн беше постабилен истото беше и против Интер. Бадштубер значи е просечен одбранбен играч и со побрзи играчи има огромни проблеми. Иначе мора и да се признајте дека најјакото оружје на Баерн, крилата, беа многу добри искочени од играчите на Дортмунд. Вака мора да се игра против Баерн и никако поинаку.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom