Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Коентрао е вистинскиот профил на играч кој му е потребен на Баерн.

да ѕвер играч али на него не се ни надевам ни малце нашиве 20+ милиони за лев бек нема да дадат никогаш

Мислете на жени, знаат понекогаш да ти го тргнат вниманието од фудбал (иако ретко):pos:

Ако ова се однесува и на мене...:pos2:
Туку баш сега ми текна...во деновите кога Баерн го продаде Демикелис, јас тврдев дека управата нема да купи или никој или некој прилично смотан ( и гаден) фудбалер. Тогаш Милчо ми се силеше многу со трансфери ама ко што гледам... сето трансфери до сега.:toe:
П.С. уште си стојам на ставот!

...Секако сум една само па не мораш да пишеш...ама не знам на која жена да мислам јас пошто имам стварно голем избор :pos2:

Луѓе, денес прочитав за Гомез :)

Кога бил 15 години, играл за Унлинген .. и некоја утакмица победиле 16:1 а Гомез дал 15 гола ... ова е многу чудно.

Многу ќе ја замразам цела управа ако не купат ништо до понеделник!!!!! Значи ептен!

Боби[Мкд];4056883 напиша:
Све испошиткае и ништо не купие, итно ни треба играч. Варгас, Контрао кој било.

--- надополнето ---

http://www.andina.com.pe/Ingles/Noticia.aspx?id=gF4zmJpF7dY=

Fiorentina rules out Juan Vargas departure

:nesum:

Касниш брат многу.Ова од вчера е!

А и не значи ништо пошо глеј........http://www.violanews.com/news.asp?idnew=71721

Ова е од денес.Фората е дека изглеа преговорите се во тек и се чека на решение.Пари се во прашање.

Штом нашиве не се огласија до сеа,значи дека работат.

Ако грешам и каснам супер, оти без уште еден играч ништо не прајме, а Варгас е солидно решение, ем Рибери ќе го заменува ем бек ќе игра стандардно. А најмногу се согласувам за тоа дека нашиве работат штом молчат, а штом ќе запнат нашиве нема бегање.

Да немаше ништо ќе излезеше Гејлингер досега ќе речеше нема ништо да купиме.

Боби[Мкд];4056899 напиша:
Ако грешам и каснам супер, оти без уште еден играч ништо не прајме, а Варгас е солидно решение, ем Рибери ќе го заменува ем бек ќе игра стандардно. А најмногу се согласувам за тоа дека нашиве работат штом молчат, а штом ќе запнат нашиве нема бегање.

Па тоа ме теши!

Штом ќутат овие нешто спремаат.Во моментот кога ќе искочат у јавност ќе знаеме!

Дај линк инаку не ми е верно ова!
Немам линк.
тоа го видов од училиштето што дават „Наш Свет“ го имаше ГОМЕЗ, и сичко околу него..
ако можам да најдам и на Гугл, ке дадам.

Абе Гомез во наш свет го имало? :pos2::pos2:

И теа не е веќе што беше порано...

Боби[Мкд];4056899 напиша:
:pos::pos::pos:

Немам линк.
тоа го видов од училиштето што дават „Наш Свет“ го имаше ГОМЕЗ, и сичко околу него..
ако можам да најдам и на Гугл, ке дадам.
:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom