Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Каква одбрана имаме ејјј
лам-----бади-----лел/алаба------контенто
тешко нас :tapp:

da anatoli nema da patuva...

http://www.fcbayern.telekom.de/de/a....php?fcb_sid=df05b92b103e63f6e7c4ad4f7475f1fa

10.05 Uhr: Die Mannschaft ist am Flughafen angekommen, aber ohne Anatoliy Timoshchuk. Der Ukrainer muss aufgrund einer Magen-Darh-Grippe auf die Reise nach Lyon verzichten. Mit an Bord der Lufthansa-Maschine sind Daniel van Buyten und Martin Demichelis. Beide bangen angeschlagen aber noch um ihren Einsatz.

a Chris najverojatno ke igra ...

bez trevogi na kraj sigurno eden od demichelis i van buyten ke igra ako ne i dvajcata spored mene najdobro e vaka da pocneme

lahm------demichelis----Badi-----Contento--

---------van bommel------Schweini---

Robben----------------------------------Muller---

---------------------------Olic--

---------------Gomez--

Не ми се верува дека ова баш сега ни се случува.Дури и Лел е во комбинација за овој натпревар пошто недостасуваат многумина...:zid::zid:

Не ми се верува дека ова баш сега ни се случува.Дури и Лел е во комбинација за овој натпревар пошто недостасуваат многумина...:zid::zid:

Ако игра Лел не гледам зошто да не им ја предадеме посовреме. И зар мораше сега олку исповредени од никаде да излезат.:tapp:

шо му фали на Лел бе,како шо нема играно одамна има партал да направи,верувам во нег о дека ќе изигра на ниво:nesum:

Pa od kaj ste tolku sigurni deka nema da igra Demikelis ili pa vBojten tia cim patuvale eden od niv ce igra Timoscuk nebil aren i ne go zele znaci ovja nese tolku povredeni edna inekcia i ka konjoi ce igraa

Лел не ни во екипата, Герлиц може да стартува, ако не Ван Бомел ќе игра штопер, Контенто добил удар ама ќе игра, Клосе се грипосал и исто така е неизвесен.

Најлошо што може да видиме на терен.

-Бут-
-Лам-Бади-Алаба-Контенто-
-Робен-Бомел-Швајни-Милер-
-Олиќ-Гомез-

Ама сепак мислам дека ќе се среди со Бујтен и Мичо, барем едниот ќе успее.

Како и да е, ние го имаме the flying dutchman! :P

А Крис дали ќе се игра?

сигурен сум дека и над нивото ќе изигра...абе нема да му мрдне никој шо ви е :tapp:

Од твојата тастатура до ушите на Господ. :) Само нека нема потреба од него, но ако има, треба да изигра натпревар на животот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom