Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
кај е бобанмакедонија кисче до него едно големо :back:

Ова не е играта на Баерн. Високи топки, Тони треба да се бори пред 16-тник. :nenene:
Послаба игра немам гледано на Баерн. Ај валда оваа ќе биде најслабата сезонава.
Многу фали Рибери, а догодина и него ќе го нема. Не може тепачот Ван Бомел да организира игра. :toe:
Идеме на првенство, куп па и на Лига на Европа.

Катастрофа!
Ваква игра во можеби клучен натпревар од ЛШ е очајна. Со ваква игра неможе да се победи против Шкендија, а да не зборуваме за тим како што е Бордо.
Секој свиреж од трибините е заслужен за Баерн. Секое евро дадено за "засилувањата" оваа сезона е залудно фрлено, секоја чест на исклучокот Робен кој е речиси незапирлив и внесе малку живот во второто полувреме. Тони незнам зошто уште го држат во Баерн. Тој играч знае само да ја изгуби топката кога е кај него, да падне и да се буни кај судиите. Нека ми даваат мене 1% од платата што му ја даваат него и јас ќе го правам истото што и тој.
Дадовме 30 милиони за Гомез, уште еден коњ каков што е Тони.. Изигра ли нешто овој натпревар освен еден шут кој беше поблиску до корнер знаменцето отколку до голот на Бордо?
Прањич... незнам што да кажам..
Едноставно овој состав го брука името БАЕРН... Срамота!

Тони за у затвор !!!:kesa:
Доста бе тиме.. Дај не му ја ремети темава.. Си добил или си изгубил на спортска, не е ова тема за таја работа..!! Нема што да плукаш по играчите и по клубот!!
П.с Поздрав дечки!!

и сите тука на темаа шо го јадеа дека Гомеж бил играчиште нека дојдат и нека ми го фанат по еднаш......ТАШАК невиден е заедно со засилувањата на Ван Гал на чело со Прањич,Тимошчук итн итн....убеден сум 10000000000000% дека Алтинтоп подобро ќе изиграше од Прањич во средината барем турчинов има МНОГУ подобра контрола на топка,центаршут а богами и шут од колку од недокваканиот Прањич....тактикава ТАПА...го вади Клозе кој се обидуваше сам напред да направи нешто повеќе кога Тони коњот не мрдаше...незнам не го сваќам тренеров а не ни се мачам да го сватам....нека си оди моментално!!!

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Ван Гал и компанија аут. И од Клинсман побетар излезе.
Абе на баерн му треба во нападот мало ама брзо како Подолски шо беше ама овие го продадоа. Од последниве тројца само Хајникс чинеше затоа Баер Леверкузен се сега први.
И како че се согласи Рибери на нов договор ко и самиот гледа дека соиграчите му се тапа Прањич, Бадштубер, Ван Бомел, Брафхајд , а и Швајни не е нешто во форма освен слободниот др ништо не покажа.
Се наближува Јануари па че видиме со че смисла Хенес, Румениге и Бекенбауер.

i vaa godina nisto ne biva od baern
so e rabotta ja neznam,ete imat dobri igraci sega i trenerot ne mu e los

drva i kamenja,nevidena rabota...taka treba pa posle pamet da im dojde na site vo bayern
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom